- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.450
- Поени од реакции
- 5.575
Ке го стават пак Чакир да суди у случај да се паднеме.Ман. Јун ќе ги елиминира Реал во четвртфинале или полуфинале.

Ке го стават пак Чакир да суди у случај да се паднеме.Ман. Јун ќе ги елиминира Реал во четвртфинале или полуфинале.
Пред некој ден се навраќав на некои добри мечеви од ЛШ, гледав хајлајци, и кога, од нигде никаде на Барса-Челси, кога играа 2-2, ете ти го батко Чакир мавање црвен на Тери.Ке го стават пак Чакир да суди у случај да се паднеме.![]()
Зошто само ние? А ако завршиме 3?А Ливерпул ќе плачат најмногу.![]()
4ти ќе сте.Зошто само ние? А ако завршиме 3?![]()
4ти ќе сте.Зошто само ние? А ако завршиме 3?![]()
За времето не ми одговори, ајде тогаш кажи го резултатот за елиминацијата пошто гледам експерт си во тоа поле.Ако ги извлечат да играат еден против друг, да дополнам оти гледам те буни нешто.
Сега имаш некое поинтересно прашање ?
И не само тоа, него во финале ќе ги скантаат Милан.Ман. Јун ќе ги елиминира Реал во четвртфинале или полуфинале.
Рано е за тоа, полека.За времето не ми одговори, ајде тогаш кажи го резултатот за елиминацијата пошто гледам експерт си во тоа поле.
ЕЈ ЕЈ!!!! Има уште една утамица у шпанија ништо не е готово! Ви текнува како Депортиво ги помина МиланМојата теорија оди вака.
Манчестер го тепа Атлетико во 1/4 финале
ПСЖ го тепа Челзи.
Баерн го плеска Реал.
Дортмунд тепа со Барса.
Манчестер во 1/2 финале иде на ПСЖ и тепа, вие го јадете од Дортмунд и ние ги плескаме нив во финале. И после не ни го даваат Гундоган и он оди во Реал и Крос се враќа од позајмицата во Манчестер.
А Ливерпул ќе плачат најмногу.![]()
Ќе ги гледаш вечер натпреварите?Победи на Зенит и Манчестер вечерва
Зенит - Дортмунд да, за Манчестер доколку сум дома да.Ќе ги гледаш вечер натпреварите?