Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Тамара е 100% финалист <3 :D

Бркович испаѓа, исто и Илма (рано и е за вакво шоу)... Маид има фини настапи, исто мислам далеку ќе стигне, исто и Кајмакоски... Лукијан и Алекса се солидни... А за ДОкторите, не знам шо да кажам :D

Едино нешто што не го поднесувам и избегавам да го гледам е кокошкана емина. Бљак, почнувајќи од изглед, однесување и се по ред.

Ете 4У да беа сеа ќе можеа да пеат

А сеа вака ќе пее алекса Синоч кад те видов море ѕоне..

Сите пишувате дека Илма ќе испадни зашо и било "рано за вакво шоу". Делумно се согласувам. Малечка е, ама поседува ненормален талент, гласиште, со правилен развој, образование, пејачка ипол ќе стане. Јас типувам дека Илма иде во финале на сметка на Тамара, Тамара е океј, ама само е океј у споредба со Илма.
Алекса и Лукијан треба да се задоволни што стигнаа до кај се, и тоа се овде заради женските гласови. Ептен лимитирани пејачи, особено Лукијан кој растури со акустика, но со странски и остали потфрли дури повеќе и од Чато.:icon_mrgr: Алекса се извади со добрите шпански песни па покажа некаква разновидност.
Во Даниел и Маид гледам голема конкуренција, ама Даниел е многу позрел пејач, и многу поубо го контролира гласот. Настрана 100 пати подоброто однесување и харизма која ја поседува.
Ќе видиме што ќе биде, искрено ја сум скептичен дека баш Даниел ќе земе прва награда, оти е Македонец и нема гласови, а гледано објективно и земено во предвид квалитет, Даниел е класа пред сите, убедливо.:)

Баш е топ филмска музика.
Ма да, можам да се кладам дека некој ќе пее I will always love you или My heart will go on. Тие се тие класика стандард песни на вакви натпреварувања.
Баш ме интересира што ќе пее Даниел. :)

:cuc::cuc::cuc:

Најголема грешка беше што ја пикнаа у група... :unsure:

^^ Make or brake е песнава ,кој и да ја пее[DOUBLEPOST=1393275907][/DOUBLEPOST]песнава 5пати ја повторувам:cuc:

Последно уредено:
Легендарна песна, некои ја памтиме и во 8-бит верзија заради Нинтендо...

:vozbud::vozbud::vozbud: :place::place::place: :oops:
ФАЛА МУ НА БОГА!
Знаеш ли колку се расправав изминативе месеци дека песнава ја имаше на Нинтендото и сите ме гледаа лудо и ме правеа луда, а како секогаш си бев у право, а сега имам и доказ!:vozbud::D

Вечерва може ќе излезе Александра Бркович или Докторите......

А незнам зошто се мислам дека Лукијан ќе обеди.... :confused:

Let It Go ja пее Илма 102%.
Инаку сппред мене никој нема капацитет да ја испее IWALY, така поарно да не се бламираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom