Полуматура

• Креатор на темата Креатор на темата kajganauser
  • Време на започнување Време на започнување
Братми беше полуматурант пред неколку дена.Дечиштата сабајлето после полуматурската вечер најмиле 3ца цигани да им свират сабајлето во школскиот двор и овие оро играле :facepalm:,најголемата е што влегле во канцеларија со циганите и им играле на професорите,два тројца професори се фатиле свртиле некое орце.За време на дејствиево скршиле 3 прозорци и сега треба оштета да плаќаат.
Некој од неговиве соученици деновиве ќе чекале полуматура во ресторан со поканети 70/80 гости, си мислиш дипломирал,најголемо достигнување во животот му е.Стварно улави се луѓево.

значи стварно како што пишале и повеќето, ова за мене е чиста глупост........невидена сељачана.........
претходната вечер играле криенка, а вечерта иде партнерот ја зема до дома :tapp: и одиме на прослава. зошто? може некој да ми каже зошто?
па и за матура ништо различно не е :гомце:
како теткици се изнаоблекле, со фризури, шминки..... :tapp:
пак сеа фејзбуков ми се блокира со такви глупости од полуматуранти.
ја немам толку за пријатели полуматуранти (освен некој братучед ако се нашол) ама некој ќе им кликне лајк и ете ти на почетна глупости.
ова се ми се чини како некој од село да го смислил.
време е да се превземе нешто. на пример да се укине оваа глупост. кога ќе завршат 8мо, последниот ден одиме сите на частење и чао пријатно.
ама не, мора дома 80 души да дојдат.

Мене партнеро не ме покани да играме валцер :(.

Како така? толкав ропак беше?
по аналогија со партнеро првио валцер се мава :D

Е така , никош нема да му го заборам то нешто....
Изгледа се срамеше:unsure: и не ме викна да играме....

Е така , никош нема да му го заборам то нешто....
Изгледа се срамеше:unsure: и не ме викна да играме....

На денешно време му барат... а тој сирот не те поканил за валцер :confused:

На денешно време му барат... а тој сирот не те поканил за валцер :confused:

Јас сум крива , нејчев да се муваме ...и ми врати..o_O
Иначе имаше едни во мојата генерација , на почетоко беа само партнери , после то се смуваја и на крајо се фатија ... И уште ода....:rolleyes:
А партнери си имафме резервирано од септември....

i kaj nas vikaa, baraa decata po 50 denari. od moeto odd edvaj 10 deca platija i toa poveke zenski a od maskite edvaj 3-ca :D jas ne ni plativ a ne ni planirav da plakam.. gluposti. ama na polumatura sekako ke treba da odam pa da znam so kako ke bide prasav :)
treba da se vrati spartanskoto vospitanje, ne gledam drug izlez.

Ja vidov edno naduvano polumaturantche u taftalidze kaj vili... so drugari sedam u vili jadam i doagjaat ovie pijani i vikame aj ke ideme da se zezame... idam i sho da vidam tamu, ocite crven kjilim.... :facepalm:

глеам постари теми и налетав на оваа :pos:
морам да кажам за ја коа бев полуматурант..поготово нашиов клас..ма какви партнерки заеби тоа :D и најwao дел беше на крајот коа сите почнаа да плачат да се лигават и да се гушкаат мислиш не идеш у војска..туку утре апокалипса се дешава :vozbud: и сабајлето накај школо идам и ги глеам од генерација некој останале цела вечер лелекаат , плачат..влагам у школо онака изморен , срце ми спие..и глеаш одеднаш бамбам бум влагаат цигани со тарабуки , труби па се игра оро а останатите 5,6,7мо одделенци од страна глеаат , ракоплескаат а ние у центар де оро играме де женскиве се кршат.. некој им лепат 50ки -100ки на чело на трубачиве :pos:цц коа ќе ми текне..али што да праиш ,тоа е..будала работа :D

Темава е отворена за оние што некогаш биле полуматуранти, и за оние кои сега ќе бидат.
-Како изгледавте за полуматура, дали се каете во врска со направениот избор и што имате да порачате на оние кои сега брзо ќе бидат полуматуранти?
-Оние кои го чекаат тој ден нетрпеливо, дали имаат направено избор во врска со нивниот изглед?

Вака, полуматура е еднаш во животот, гледајте добро да се начукате и забавувате. Ако имате проблеми за внесување алкохол ( во објектот каде што ќе славите) можете да го замотате и претставите како поклон за парнерот/парнерката. Ако си девојче облечи штикли ( ПА ВЕЌЕ ИМАШ 14 ГОДИНИ), нашминкај се и натокми се, како што и доликува на една жена. Машките ссекако треба да носат стандард облека, одело и кондура, јебига не сте веќе дечица. По малата прослава секако упатете се во најблиската дискотека каде што се забавувате до раните утрински часови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom