Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота е Ричи бе 40 години имаш :pos:

Не сеа сериозно те прашувам, кажи искрено колку заработуваш месечно?

Дали во почетокот сте губеле или секогаш заработувате на интернет?

na neobux ako rabotis non stop pametno 20 nedeli ke dojdes do mesecna plata od 720 dolari..na pocetokot besplatno potoa treba da vlezes vo site premium igri i se isplaka...dodeka vidis kako funkcionira najdobro e da ostanes vo besplatna verzija i da klikas na site reklami i da baras referali.probaj nisto nema da te cini. http://www.neobux.com/?r=RICCIAJDAROSKI

a be i makedonija cela propadna i vas uvce ne ve boli....na makedonski nacin....
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 16:35 ---
za greota... za nekoj da bara nesto od vas treba da imate nesto da dadete ...kazete mi sto mozete da dadete so prazni dzebovi...koj bi ve sakal???

Последно уредено од модератор:
a be i makedonija cela propadna i vas uvce ne ve boli....na makedonski nacin....
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 16:35 ---
za greota... za nekoj da bara nesto od vas treba da imate nesto da dadete ...kazete mi sto mozete da dadete so prazni dzebovi...koj bi ve sakal???

Пријателе, пред да почнам да делам казнени еден совет:

Престани да ги напаѓаш како сите се ботови и појма немаат.
2 страни наназад те читам.

Толку.

Добро јас незнам зошто воопшто уште некој го цитира и се замара со типчево ,
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 17:03 ---

Братче кој ти е дилер ?

Иван Исцелител... :pos:

Само што се регистрирав на чудово необукс. Ќе има ли некој љубезен со троа повеќе нерви да ми објасни што е работава со необуксов? :)

Само што се регистрирав на чудово необукс. Ќе има ли некој љубезен со троа повеќе нерви да ми објасни што е работава со необуксов? :)
Баш чудо е, побрзо ќе ти се расипе кликот на маусот, одошто да го заработиш првиот долар.
Добронамерен совет (лично искуство), откажи се од необукс, подобро фивер или одеск ако имаш желба од интернет заработка, а можеш и со микроворкерс.
Поздрав

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom