Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:tapp:

Да се убијат! Јас сум сеа да им удреме бојкот на сите утакмици оваа недела, секако нема ништо интересно, никој на светов да не гледа ПЛ и да цркнат! КУРВИ!

тргнат е статусот на СК ? или до мене нешто е. :)

Sportklub ја отстранија изјавата дека ќе нема фудбал сабота од 16 на фејсбук.

Абе убаво пишува во FAQ дека во Англија не се пренесува за да не седат дома навивачите туку да одат на стадиони

Целава ситуација со само еден натпревар на слободните канали ја направија грците пред некоја година. Нивниот сателитски сервис нудеше услуги и во Британија за доста поевтина цена од таа на Sky. Затоа настана цела оваа ситуација и повеќето натпревари од 16:00 во Европа се пренесуваат на PPV спортските канали на телевизиите кои имаат права за пренос (во нашиов случај SK 4, 5 и 6).

Абе убаво пишува во FAQ дека во Англија не се пренесува за да не седат дома навивачите туку да одат на стадиони
А каде е логиката тука? Колку што гледам, речиси на сите натпревари во ПЛ стадионите се исполнети, а да не зборам што пак ќе има огромен број што ќе мора да гледаат дома, по пабови и слично.

Ако во Англија не се исполнети стадионите не знам каде се. Башка англиските фанови инати се, тие што не иделе досега на стадион, по одлукава па нема ни најмали шанси да отидат.

Чекајте, не сфаќам сега. Нема буквално нигде да гледаме или ќе има стримови по некои шпански/португалски/амерички телевизии?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom