- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Камо слика?![]()
Брат немора на секоја победа да се сликаме, вие еднаш и знаевте дека мора тој момент да го овековечите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Камо слика?![]()
Брат немора на секоја победа да се сликаме, вие еднаш и знаевте дека мора тој момент да го овековечите![]()
Абе доста, толку многу се уплашивте што ние се буниме дека не украле 20 минути, вие веќе дома бевте стигнати, да не случајно се договориме да изиграме тоа што ни остана![]()
Момци ајде гласајте за мене, ќе ве молим
http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-готвач-vol-36-гласање-Потпечени-лепчиња.72499/
Ејсид работи на форумот, вака ќе биде 2-3 дена.Абе зошто неможам да видам ниедно мислење? Се ми е блокирано и ми дава само реден број на страна, а мислења нењможам да читам.
Е па тоа ти е со средноАбе зошто неможам да видам ниедно мислење? Се ми е блокирано и ми дава само реден број на страна, а мислења нењможам да читам.
Гласано Рики, од срце за тебеМомци ајде гласајте за мене, ќе ве молим
http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-готвач-vol-36-гласање-Потпечени-лепчиња.72499/
РИКИО Е ЗАКОН! Нема подобар! Ко че идам накај СК, чекам специјалитет од него! Ракијата јас че ја донесам. Јака Прилепска. Од две чашиња, патос. Имам 60-ка, па да ве видам мажиштаИма подобри али пак, гласав[DOUBLEPOST=1392853708][/DOUBLEPOST]
Ејсид работи на форумот, вака ќе биде 2-3 дена.
Е па тоа ти е со средно![]()
A со нас не планирате а?Абе случајно падна договор со Арсеналциве од форумов, па ја, @Peja989 и @Scouser88 (ако сакаат нормално) ќе играме против нив фудбалче. Па за да биде се регуларно, да не има некој од фан клубов шо сака да игра? Нема да биде филингот тој ако бараме превише луѓе од страна, па да ве прашам
![]()
Првин со нив, први се јавија за плескањеA со нас не планирате а?![]()
Абе случајно падна договор со Арсеналциве од форумов, па ја, @Peja989 и @Scouser88 (ако сакаат нормално) ќе играме против нив фудбалче. Па за да биде се регуларно, да не има некој од фан клубов шо сака да игра? Нема да биде филингот тој ако бараме превише луѓе од страна, па да ве прашам
![]()