Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Брат немора на секоја победа да се сликаме, вие еднаш и знаевте дека мора тој момент да го овековечите:LOL:

Абе доста, толку многу се уплашивте што ние се буниме дека не украле 20 минути, вие веќе дома бевте стигнати, да не случајно се договориме да изиграме тоа што ни остана :D

Абе доста, толку многу се уплашивте што ние се буниме дека не украле 20 минути, вие веќе дома бевте стигнати, да не случајно се договориме да изиграме тоа што ни остана :D

хахах па коа се криевте и неќевте пола саат да излезете од срам од балонот нормално дека ќе си одиме:LOL:

Абе зошто неможам да видам ниедно мислење? Се ми е блокирано и ми дава само реден број на страна, а мислења нењможам да читам.

Има подобри али пак, гласав :)[DOUBLEPOST=1392853708][/DOUBLEPOST]
Абе зошто неможам да видам ниедно мислење? Се ми е блокирано и ми дава само реден број на страна, а мислења нењможам да читам.
Ејсид работи на форумот, вака ќе биде 2-3 дена.

Е па тоа ти е со средно :pos:

Гласано Рики, од срце за тебе :)
Само други пат, ПОЈЧЕ ЛЕБ :D и ракија :vozbud:[DOUBLEPOST=1392904335][/DOUBLEPOST]
Има подобри али пак, гласав :)[DOUBLEPOST=1392853708][/DOUBLEPOST]
Ејсид работи на форумот, вака ќе биде 2-3 дена.
РИКИО Е ЗАКОН! Нема подобар! Ко че идам накај СК, чекам специјалитет од него! Ракијата јас че ја донесам. Јака Прилепска. Од две чашиња, патос. Имам 60-ка, па да ве видам мажишта :D[DOUBLEPOST=1392904369][/DOUBLEPOST]
Е па тоа ти е со средно :pos:
:P

Абе случајно падна договор со Арсеналциве од форумов, па ја, @Peja989 и @Scouser88 (ако сакаат нормално :P) ќе играме против нив фудбалче. Па за да биде се регуларно, да не има некој од фан клубов шо сака да игра? Нема да биде филингот тој ако бараме превише луѓе од страна, па да ве прашам :)

Абе случајно падна договор со Арсеналциве од форумов, па ја, @Peja989 и @Scouser88 (ако сакаат нормално :P) ќе играме против нив фудбалче. Па за да биде се регуларно, да не има некој од фан клубов шо сака да игра? Нема да биде филингот тој ако бараме превише луѓе од страна, па да ве прашам :)
A со нас не планирате а? :(

Ајде пријавете се, бидејќи ова е шанса once in a lifetime, форумџии од два фан клуба 6 v 6 да изиграат фудбал. Сакате бидете ко „Суки“ гризете/апете, али доете. :LOL:

Нам ни фали уште еден играч, кој верувам дека ќе го најдеме на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom