UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Пелегрини. :pos:

Дани Алвеш го пљасна и на и надвор од теренот. (y)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
За ова ми се одгледува фудбал :mad: Па мајку му стара нека воведат видео технологија за спорните ситуации на што личи ова :tapp: Секоја година иста приказна...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
За ова ми се одгледува фудбал :mad: Па мајку му стара нека воведат видео технологија за спорните ситуации на што личи ова :tapp: Секоја година иста приказна...
Токму така, не видоа игра со рака на играчот на Сити во шеснаесетникот и поништија чист гол на Пике. ;)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Винсент Компани (Ман. Сити): "Барса не е најдобриот тим против кој имаме играно оваа сезона."

Рој Кин (екс играч на Ман. Јунајтед): "Уморен е очигледно. Не сум сигурен дали знае за што зборува."

M

Mario Gómez

Гостин
Винсент Компани (Ман. Сити): "Барса не е најдобриот тим против кој имаме играно оваа сезона."

Рој Кин (екс играч на Ман. Јунајтед): "Уморен е очигледно. Не сум сигурен дали знае за што зборува."
Jас колку што памтам ние игравме против Сити.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Oва ти е сигурно од Спортски вести или од на Панче Малдини сајтот..
Јас како што ја прочитав изјавата Компани изјави дека Барса не ги надиграла на утакмицава..

А и не знам баш кој кур е Рој Кин да кажува?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Пелегрини мислеше дека е Мурињо,си рече ќе си паркирам автобус,и ќе си кулирам,ама гадно се заеба.Абе срамота е да се браниш со ваков состав па уште дома,па не знам кога имала Барса поранлиава одбрана,а дебилов се брани,требаше петарда да јаде за памет.[DOUBLEPOST=1392762480][/DOUBLEPOST]
Абе Сити против Баерн кога играа дома почнаа напаѓачки и си го изедоа поштено.Сега обратно играа,ама пак резултатот никаков.Го ставија Пелегрини во дилема што да прави нареден пат.
Нека ја даде службено најпаметно ќе му биде:D.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Oва ти е сигурно од Спортски вести или од на Панче Малдини сајтот..
Јас како што ја прочитав изјавата Компани изјави дека Барса не ги надиграла на утакмицава..

А и не знам баш кој кур е Рој Кин да кажува?
Oд официалниот фан клуб на Барса на facebook ми е, до сеа не ставале глупости, затоа и го постирав, незнам колку е точно.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594

Vincent Kompany: "Barcelona weren't superior to us"
Roy Keane: "He's obviously tired. I'm not sure he knows what he's talking about."

Вистинската изјава

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Сити се усраа, да, поштено.
Коларов беше на крило (т.е. не беше на крило), Пелегрини играше со Коларов и Клиши за да ја затвори десната страна од Дани Алвес. (не е лоша замислата)
Пенал немаше(надвор беше), ама и на Барса им поништија чист гол на 0-1, така да..... Само прашање е дали требаше да свирне фаул над Навас, во такви мини фаули Барса беше повеќе наградена. На крај реален резултат, али Силва требаше да ја забие таа шанса :(.
Демикелис е труп.... ама сакате да кажете дека Лескот е бољи?! (Насташиќ беше повреден) Тоа единствено не ми е јасно на толку пари да немаш уште еден саглам халф, да немаш добра резерва за задњи везни (каков Гарсија, какве пи**е материне), Џеко да ти е џокер (!?) - требаше Јоветиќ да влезе, 10 пати по агилен.
глупо е да се плука по Пелегрини иако од дамна нема ништо освоено, лани во оној хаос од екипа или Малага каде плати немаа замено повеќе од пола година успеа да ги мотивира играчите и да стигнат до 1/4ф(и со една нога беа во 1/2), не би рекол дека има многу тренери што би успеале тоа да го постигнат.
сега ако испадне Дортмунд или Атлетико, ќе кажете дека Симеоне и Клоп не ги бива?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom