ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.812
- Поени од реакции
- 44.142
Пелегрини. 
Дани Алвеш го пљасна и на и надвор од теренот.

Дани Алвеш го пљасна и на и надвор од теренот.

Токму така, не видоа игра со рака на играчот на Сити во шеснаесетникот и поништија чист гол на Пике.За ова ми се одгледува фудбалПа мајку му стара нека воведат видео технологија за спорните ситуации на што личи ова
Секоја година иста приказна...
Jас колку што памтам ние игравме против Сити.Винсент Компани (Ман. Сити): "Барса не е најдобриот тим против кој имаме играно оваа сезона."
Рој Кин (екс играч на Ман. Јунајтед): "Уморен е очигледно. Не сум сигурен дали знае за што зборува."
А ја како што памтам вие дома изгубивте од Сити.Jас колку што памтам ние игравме против Сити.
Oва ти е сигурно од Спортски вести или од на Панче Малдини сајтот..Винсент Компани (Ман. Сити): "Барса не е најдобриот тим против кој имаме играно оваа сезона."
Рој Кин (екс играч на Ман. Јунајтед): "Уморен е очигледно. Не сум сигурен дали знае за што зборува."
Нека ја даде службено најпаметно ќе му бидеАбе Сити против Баерн кога играа дома почнаа напаѓачки и си го изедоа поштено.Сега обратно играа,ама пак резултатот никаков.Го ставија Пелегрини во дилема што да прави нареден пат.
Oд официалниот фан клуб на Барса на facebook ми е, до сеа не ставале глупости, затоа и го постирав, незнам колку е точно.Oва ти е сигурно од Спортски вести или од на Панче Малдини сајтот..
Јас како што ја прочитав изјавата Компани изјави дека Барса не ги надиграла на утакмицава..
А и не знам баш кој кур е Рој Кин да кажува?
Vincent Kompany: "Barcelona weren't superior to us"Винсент Компани (Ман. Сити): "Барса не е најдобриот тим против кој имаме играно оваа сезона."
А ја како што памтам вие дома изгубивте од Сити.![]()