Фан Клуб: Интер

setaj mala.

da go pofalam i Japanacot,soliden vecerva,ama Ambrosio sakam da vidam kako ke se pokaze na nekoja utakmica.

Hernanes dirigent vecerva,prav lider,uste za Kova da se najde mesto vo sostavot.
Ricky neka si pakuva kuferite leka poleka,neka se vrati vo Velez

setaj mala.

da go pofalam i Japanacot,soliden vecerva,ama Ambrosio sakam da vidam kako ke se pokaze na nekoja utakmica.

Hernanes dirigent vecerva,prav lider,uste za Kova da se najde mesto vo sostavot.
Ricky neka si pakuva kuferite leka poleka,neka se vrati vo Velez

а така ли ?

А до пред некое време се тепаше дека Рики е играчиште .... торлак спор - маме му ебам.

Убаво му пиша некој Интерист на ФБ на некоја слика со пичето .... У стилу: Знаеме дека фудбалерите ги ебат јаките дрољи, ама обрати повеќе внимание на теренот ...

edit: http://prntscr.com/2sy9z1

Нагатомо одличен, цела утакмица не го пушти Квадрадо, можеби најдоброто крило моментално у Италија.. Али јебига тоа никој не го приметувам, се чека лоша утакмица на Нага или на Интер па да се кења по него..

Ја како што можев да приметам Квадрадо маме ебаваше цела утакмица, изнуди и по некој жолт ако добро видов. Не дека Нага изигра лошо ама Квадрадо цело време проаѓаше и дриблаше покрај нашите играчи.

Абе што ебавал, покрај Нагатомо ниеднаш не помина, ги немаше тие неговите кросови дриблинзи како Меси, тотално анемичен за да се повреди на крај..
Знаел и многу поголеми проблеми да ни прави а и цела Фиорентина некако многу мртва, Монтела како да се губи против појак и поголем противник, не ми текнува некоја утакмица да издоминира некој појак противник...

Брат ако го рачунаш тој последниот крос кога се повреди тогаш си голема грешка. Впрочем само он играше добро од тимот на Фиорентина, и оној грдион Диаките до негде, другото се беше катастрофа. Не зезај, цело време он дриблаше, правеше продори и слично, и ти реков изнуди по некој жолт картон и над него беа направени доста стартови. Али не го ругам Нага добар беше оваа утакмица, плус и асистенција имаше, а што се мене тиче ја одма би го ишутирал од тимов, едноставно он не е за Интер.

Абе што ебавал, покрај Нагатомо ниеднаш не помина, ги немаше тие неговите кросови дриблинзи како Меси, тотално анемичен за да се повреди на крај..
Знаел и многу поголеми проблеми да ни прави а и цела Фиорентина некако многу мртва, Монтела како да се губи против појак и поголем противник, не ми текнува некоја утакмица да издоминира некој појак противник...

Јувентус,Милан...
btw честито победа

а така ли ?

А до пред некое време се тепаше дека Рики е играчиште .... торлак спор - маме му ебам.

Убаво му пиша некој Интерист на ФБ на некоја слика со пичето .... У стилу: Знаеме дека фудбалерите ги ебат јаките дрољи, ама обрати повеќе внимание на теренот ...

edit: http://prntscr.com/2sy9z1

koga bese vo forma site go falevme,samo se molevme da mu ostane formata i da ne padne.Ama ete sme pogresile.
Plus na pogresna pozicija se koristi Ricky,na krilata e tapa,ja nema taa sloboda vo igrata,a pozadi napagacot da igra ne znae,bidejki nema adekvantni igraci,pa zatoa i se donese Hernanes.E stom se dovede ovoj,Ricky veke ne ni treba realno,da se prodade dodeka vredi nekoe evro,a Kova i Taider uz Guarin da se uigraat za slednata sezona,zaedno so Icardi.

Citam po netov deka sme bile zainteresirani i za Vermaelen.Mene iskreno mi se dopaga kako igrac,nazad e stub prav,pa uz Juan i Vidic (najverojatno e deka doaga kaj nas) bi imale granitna odbrana.

Da dodademe deka i za Evra se interesiral Tihomir (ne znam sto ke ni e).Mazzari da se sutne,ne veruvam.Dolgorocno ke si ostane kaj nas,osven ako Tihomir ne ja naredil rabotata za naleto da dojde Simeone kaj nas.
Spored nekoi sajtovi,Vermaelen bi go kostal Inter okolu 14-15 milioni eura (ako moze da se sobere za ovie pari,e ova ke bide pogodok).

Mora Inter da pocne i da dupi okolu transfer politikata bidejki vo minatoto mnogu sme dupeni,poso za gazda ja imavme Majka Tereza,ama u muska verzija.So Tihomir veruvam ke se smeni toa i ke se nastapi na transfer pazarot mnogu podrsko otkolku vo minatoto.

Две победи во низа!Добро е почнавме да победуваме!Мое мислење е дека примениот гол оди на душа на Ханда!Времето е невообичаено топло за зимски услови!
Васе времето е супер само да продолжи вака, туку за голот потполно се сложувам со тебе, грешка на Ханданович па и уште се бунеше на дефанзивците :tapp:

Према информацииве што ги читам низ нетов најверојатно конечно Тихо почна да ги движи работиве кон подобро.Валда не се само шпекулации,туку вистински чекори кои конечно ке направат ние навивачите да видиме бел ден.Тука ке ги одвојам отказот на Бранка,носењето на Хернанес и задржувањето на Гуарин (кој ке добие и продолжување на договорот најверојатно) како завршени работи.Околу шпекулациите - Ми се допаѓа наводното вракање на Оријали,вракањето на Лео во бордот,завршување на соработката со Милито,камби,Муди и ред други (штеточини моментални).Потоа новиот договор на Паласио исто има голем лајк од мене,а најважното за крај - покривање на целиот долг на Интер преку индонезиските банки кои се во сопственост на фамилијата на Тихо.За летоска исто така убави шекулации околу играчкиот кадар,па со господ напред што би рекле :).Се надевам ке имаме големи причини да го засакаме косоокиов,иако во јануари баајги ме напна (мислев дека он го продал гуарин за кило семки + мрзата од лоповите)

Нашиве играчи денес фатиле јаки риби
1654154_447527135380345_1802123409_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom