Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dunjevaca, kajsija al shljiva je shljiva..
Jagnetina, roshtilj al svinja je SVINJA !!

Кајгано ја имаш лајкнато страната на Сител на Фејсбук ? Ако не тогаш не знаеш што е комедија in its purest form.
qukt.png

ДК еееј од кога немам пишано овде. Бев на роденден, се поднапив малце па се враќав од Карпош IV пешки до дома дека ме мрзеше да чекам бус, па успат ме фати нешто страв со оглед на тоа какво беше надвор некако мрачно и дуваше ветар многу, а јас шо да праам и ми текна дека ми остана кусур па си земам бурек со сирење од Блажески. Доаѓам дома, фрлив се од мене на перење и еве не ме фаќа дремка па роварам низ форумов. И џабе облеков по којзнае колку време пак кошула, а копиљот каде што требаше да продужиме после не се јави. Гарант се направил мортус па заборавил да ѕвони да продужиме по уште една тура...

P.S. Ми се јаде З.Европска Милка. :icon_mrgr:

Same rules apply... И така Сторм тргна вечерва да се Трифуноса, али не се дотрифуноса па не се важи, уште сум трезен, а и нешто не ми одеше... несвојствено за мене :D
Друго иам некоја чудна главоболка, очекував изненадување вечерва ама не се појави :D
Трето,

i got this perfect little medicine... if there was one ...

Драга, ме умира песнава, вчера, денес не можам да престанам да слушам.

најдоброто од каролина, дефинитивно. Браво @Дијаманте, убава изработка :icon_lol:

ДК
да ти ибам болештијава, 5 дена ме држи ко слеп за стап. ај ваљда денес и е последен ден и ќе ме остави на мира. треба и на раб да се иде:pipi:

ДК..
  1. Избришав FB пред веќе недела и нешто и некој од форумов мислат дека сум ги блокнал.. :pos:
  2. Се мислам дали да влезам во подфорумот за Љубов и Секс, ама пошто цело време ме гледаат како тролам во ЧДА и во Општи, си викам дека нема да ме разберат сериозно. Барем можам да дадам попаметен совет од оние што ги гледам од типот купи и "Merci" во форма на срце и ќе се смирите и ќе се сакате до крајот на животот. THE END!
  3. Имам осечај дека сум едино машко на кое не му се дига на аватарот на една форумџика-модераторка, како на сите други. Извини, ништо лично не мислев и никогаш се немаме замерено. Повеќе сакам во живо некад да те запознаам. :icon_mrgr:
  4. Станувам сабајлево и гледам пајак на ѕид и го утепав. Штета што немам баба сега да ми кажуваше дали тоа ќе донесе среќа, пари, здравје... :ROFLMAO:
  5. За денеска ништо посебен план се нема (исто како што се нема и пари), а и како ме боли главава мислам дека ќе ми се откачи. Штета нема вести на Шител, да ми почнеше денот со розево.
  6. Ми се јаде симит погача и во се верува дека уште има морони што ме прашуваат како ти се јаде леб со бурек?
    suicide.gif

Цитирање на тема во која што тоа е забрането е многу интересно, зашто идеш на ризик или ке те банираат или не. :)

Ќе те банираат. И тоа перманентно од темава.
Не биди смотан ќе те банираат.
И тебе.

И тебе.

Добро бе дечки, магариња да бевте ќе научевте. Нешто големи фраери сте ако се правите паметњаковиќи? Кога се зачленувавте на форумов, не прочитавте дека постојат правила на истиот кои треба да се почитуваат? Ајде, одморете некое време од темава.

Драга,

Вчера цимерот на дечко ми, купил свеќи, терал да се чисти собата, резервирал во ресторан ... Абе кој совршен дечко бе, милина. Штета што другите 364 денови во годината место девојка му други си носи во кревет, али битно она ќе може да се пофали колкав напор тој вложил за тој еден ден. Трагикомедии. :pos:

Иначе, не се осеќам ко да го славев Валентајнот (иако се славеше), во глобала зашто секој втор ден во последно време се осеќам ко да го славам, па ништо посебно. Исто и Трифун се славеше, па заспав пред 1.

Од тие мал број на пријатели на фб што ги имам, се наоѓаат и такви морони што сабајлево ме изненадија со тоа со што тие биле изненадени. Да бе, две сликале што добиле за поклон од дечко им. Не знам, ваљда ништо од интимата нема да остане интима после некое време, па едвај чекам и слика од кондом да закачи некој, па да се тагнат каде, што, како ... :pos:

Уствари, по многу муабети, не користат кондоми бе луѓево. На една типот не можел со кондом :pos:, па ајде без, друга ми вика ние не користиме зашто постојано ни пукаат. Дај не заебавај бе, ви пукаат не зашто на дечко ти му е голем, туку зашто толку знае да го намести. Али ајде, да не се вреѓаме на секс база. :sneaky:

Може уште ме држи виното од вчера ... :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom