Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да не испадне дека ептен сум здодевна и барам внимание ( :icon_lol: ) решив со мајка ми да направам еклери...
Испаднаа феноменално драга кајгано... да не се фалам а се пофалив веке...кога се работи за благо со мајка ми сме супер тандем.

еклери.jpg

Повелете драги мои...
Другарка ми веке им писна...Ама ке си терам сеир кога на крај ке се жали од стомакот.
:icon_lol:

Вчера седевме и потпивнувавме со професорот по филозофија до средно.
Темна соба, целосно празна, со пуштена греалица и само една маса на средина со 4 столчиња, и пост панк на добро озвучување, додека од наспротива влегуваше онаа препознатлива чаршиска светлина бидејќи станот е на најгорен спрат со поглед наспроти прилепската чаршија. Или да бидам подетален, нешто налик на последната сцена од Fight Club само не со то толкави облакодеришта. Му однесов вино и книга. Дојде и еден гитарист, исто фино чоече и се распрајвме секакви муабети, од животов како поминал, како тоа летнале брзо овие 4 години откога завршив средно, па за смислата чепнавме,па за филмовиве нешто, впрочем лесно е да се замисли шо би се дискутирало со професор по филозофија нели?

Го потсетив како тоа еднаш одговарав ,,филозофија" за Џој Дивижн и ми пиша 5-ка.

Па после се качи и женската пошто и незе и беше професор и поседивме уште еден половина час и се џембосавме.

Ова ечеше цела вечер....

Драга,
Не беше доволно ова од вчера, мораше и да се разболам. Марфи а heartfelt fuck you! <3
Не, денеска стварно не е денот кога треба некој да ме рчка.
Еј ~Redhead~ станала блонди, смешки.

In a recent raid that took place inside of a Mexican drug lord’s home, millions of dollars in cash, deadly weapons, exotic animals and enough drugs to make entire country fall into addiction were confiscated by officials.

во ред е драга ;)

Драга Кајгана,
Песнава ме потсеќа на едно многу интересно време, време во кое си влегував во фантазии :D
https://www.youtube.com/watch?v=e6pmHVuRvsk&feature=youtube_gdata_player

Исто сега да ми извираат пари знаеш ли што би направил..... би изградил една огромна дискотека, би ставил во неа една огромна сцена, прејако осветлување, би викнал пеачи од странство и би ги собрал сите Кајганџии во дискотеката на една Кајгана забава, па тоа ќе биде забава што ќе се памти за навек :pos:

Исто незнаеш колку е интересна следната задачата што ја спремам за Кајгана уметник натпреварот:)

Татко полицаец на син полицаец му објаснува што е потребно човек да биде полицаец, а јас седам насереде меѓу нив двајца. И оди полицаецот треба да ниде глуп туп и физички спремен :icon_lol:.

Ај добровечер.

Најако ми е коа ќе пишеш нешто на форумов и после ти следи порака „абе те молам едитирај ова“ :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

кур шо ќе едитирам

Излегов, прошетав, се вратив пуштив филм се разочарав, ми се приспа ама сакам да гледам ол-стар. Ех драга ни мене не ми е лесно.

Драга
Сношти и Валентајн и Трифун испославив, винцето ми легна убо ми направија преубава вечера и уште поубави изненадувања :D и згора на се денес напишав и на испитот и се надевам на добри резултати.
Февруари месец на мачките, хм изгледа мачор сум станал и јас :D

П.С полош и од наркоман сум, реков не вежбам поради многу обврски, но полудев 3 дена без теретана и денес пак отидов на толку мака, I am happy now :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom