Nokia Lumia 1520

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше да зеам андроид смартфон но фаблетов ми влезе „под кожа“ а не знам зошто многумина го критикуваат Windows OS кога според квалитет и snappiness е поблизу до iOS - нешто што на андроид ќе му треба долго време да го направи. Тоа што нема доволно апликации говори за фактот што кога се работи на оптимизирање се работи полека и квалитетно а не е плукни залепи ко кај андроид па по неколку апдејта почнува да ти кочи апликацијата...

Ептен слабо оди прогресот на лумииве во државава, не знам шо се чека толку, и да сака човек ќе му се одмили од чекање и ќе си земи андроид кој ги има на секој чекор. (ја чекав 620-ката, не бев трпелив и си купив Xperia P, па по 1 месец ја донесоја (n))
Фаблетов ми е иначе чудо од телефон, ти ја отфрла тоталното потребата од таблет, доволно ти е ова, башка изгледот е феноменален. Навивам за нив, мислам дека на долга патека ќе ги биде.

Она што ми беше кажано е дека директори на главните телекоми кај нас добиваат бонуси за продажба на одредени минимални количини на телефони кај нас. Бонусите биле насочени воглавно кон Андроид. Мислам дека објаснив.

Тoчно е тоа.! Најмногу бонуси се добиваат од производите на Samsung и Apple.

Има ли некој што користи лумиа 1520?
Ме интересира нешто, па може во пп да ми пише...:)

Sent from my iPad Air

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom