Arsenal vs Manchester United | 12.02.2014; 20:45 | Emirates Stadium

Исход од дербито:

• Вкупно гласачи
    141
Статус
Затворена за нови мислења.
0:0 по тешка и мачна битка, 20 минути продолжение, три црвени за Арсенал - Озил, Мертесакер и Кошчелни; три црвени за Мојсчестер - Руни, Мата и Јанужај. Не барам повеќе.
Само 0:0 делот го погодив, не била ни тешка и мачна битка ко што читав :D

На Жиру мислам дека му ја утнале позицијата. Ако бил дефанзивец ќе бил далеку подобар од што е сега.
Доколку некој сака да заспие слободно нека пушти спорт клуб 2. Имате реприза од утакмицата.

На Жиру мислам дека му ја утнале позицијата. Ако бил дефанзивец ќе бил далеку подобар од што е сега.
Доколку некој сака да заспие слободно нека пушти спорт клуб 2. Имате реприза од утакмицата.

На Жиру му е утнато занимањето, баш му лежи да биде манекен.

Да беше малце поприсебен Жиру, 3-0 ке водеше Арсенал.

Ајде се се ама Росицки човече, како ли сеуште успева да игра во Арсенал, па каде со таков играч бе :facepalm:

Пишав и во фан клуб, The Human Centipede е полесно да се гледа него денеска ова што го изиграа Арсенал и Манчестер Јунајтед. Ние дека сме тиња тоа одамна знајно и познато, а Арсенал само со Жиру според мене тешко до титула. Не ми е само сфатлив Венгер што и после Шамак пак зеде играч главуч, требаше да земе на време лани понеограничен напаѓач. И Арсенал штом сезонава не победија ваков Манчестер, тешко и во иднина, како ментална блокада да имаат играчите.

А замисли Казорла во интервјуто да беше реален и да кажеше колку всушност е очаен Жиру.....може ќе го разбудеше ѕверот во себе и ќе сакаше да се докаже со 2-3 гола :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom