Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Таман беше Техеира, нз што поеќе би се очекувало од него.

Чути тепавме :cool:

Тешеира не ми изгеда нешто посебно, ама е многу рано за заклучок да се дава. Треба да се прати во некој послаб ПЛ клуб на позајмица летово.

.

Инаку ако не забележа.... Тешеира го проигра Стариџ за пеналот!;)

Инаку ако не забележа.... Тешеира го проигра Стариџ за пеналот!;)
И Ајб лани на дебито направи асистенција, па то не го прави одма играч за прв тим. Не реков ништо лошо за Тешеира, само дека ми е рано за да давам прогнози и заклучоци. :)

Очекувам во купот да го видам од прва минута.

И Ајб лани на дебито направи асистенција, па то не го прави одма играч за прв тим. Не реков ништо лошо за Тешеира, само дека ми е рано за да давам прогнози и заклучоци. :)

Очекувам во купот да го видам од прва минута.

Џабе очекуваш....не играме против Олдам.....
За купот мора со сите сили.....па макар и сите се повредиле.
Мора да се фати ритамот со тешки натпревари и густи распореди.

Џабе очекуваш....не играме против Олдам.....
За купот мора со сите сили.....па макар и сите се повредиле.
Мора да се фати ритамот со тешки натпревари и густи распореди.
А зошто? Побитен е купот или ЛШ?
Ритамот е фатен, не е проблем ритамот. Никој од битните играчи нема добиено одмор, нема потреба да се форсира.

Еве го Агер се врати, Туре да не го видам веќе во прв тим, за малку пак по негова вина ќе изгубевме бодови. Мило ми е што на ваков начин победивме, ова му дава boost на тимот, шампионски тим ги добива и изгубените натпревари. (y)

А зошто? Побитен е купот или ЛШ?
Ритамот е фатен, не е проблем ритамот. Никој од битните играчи нема добиено одмор, нема потреба да се форсира.

Одмор?....бараме одмор за играчи од кои очекуваме да играат ЛШ,домашна,куп идната година?
Каков одмор бре.... има крв да серат и да играат.
Овој распоред треба да е боза во споредба со тоа што сите го очекуваме од нив...
Не сметам дека се заморени....веќе некое време играат еднаш неделно....да не требаше да бараме да се одлжи оваа за да одморат?

Одмор?....бараме одмор за играчи од кои очекуваме да играат ЛШ,домашна,куп идната година?
Овој распоред треба да е боза во споредба со тоа што сите го очекуваме од нив...
Не сметам дека се заморени....веќе некое време играат еднаш неделно....да не требаше да бараме да се одлжи оваа за да одморат?
Не се заморени сеа, али ако играат со сета сила во купот, ќе им ја снема силата у последните 4 утакмици кај што сум сигурен дека уште ништо нема да биде решено.

Е ако се повреди некој на куп утакмица и после да не можи да игра, е тогаш че прајме муабет.

Јас во овој момент бирам првенство во секое време, ме боли таквото за купот. Ако сака Арсенал и 10-0 нека не тепа, окце нема да ми трепни. Со овој крпен состав уште повреда на Суарез, Стариџ или Кутињо ни фали. Ко шо се ко од кашкавал, не му треба многу за да се повредат.

Математиката е јасна-нема ЛШ, чао Суки.
Чао Суки, се враќаме 10 чекори назад.
Нема ЛШ, нема јаки играчи за засилувања.
Просто и едноставно.

Рики... ќе снемат сила бре!
Абе не забеавај....ќе ти повторам пак.
Веќе месец и нешто играат еднаш неделно.
Не да снемат...ја велам им треба утакмици.

Олаф...
Вака сега....математиката со Суки и ЛШ ми е малку жива вода....200.000 неделно заменуваат и трофеј во ЛШ.
Шо се однесува до повредите и ризиците околу нив.....тие треба да се компензираат против екипи од типот на Фулам (последни на табелата).
Да не ми се праат мангупи со втор состав во полуфинале....да повторам.... ПОЛУФИНАЛЕ!
Со сета артилерија... напред!

Рики... ќе снемат сила бре!
Абе не забеавај....ќе ти повторам пак.
Веќе месец и нешто играат еднаш неделно.
Не да снемат...ја велам им треба утакмици.

Олаф...
Вака сега....математиката со Суки и ЛШ ми е малку жива вода....200.000 неделно заменуваат и трофеј во ЛШ.
Шо се однесува до повредите и ризиците околу нив.....тие треба да се компензираат против екипи од типот на Фулам (последни на табелата).
Да не ми се праат мангупи со втор состав во полуфинале....да повторам.... ПОЛУФИНАЛЕ!
Со сета артилерија... напред!
Брат да не си измешал ти нешто? Какво полуфинале... 1/8 финале е ова...

..штета што сега Суарез е вон форма. Тоа ќе биде проблем за кој говорев пред еден месец кога објаснував тука колку нам ни треба уште еден играч од нападот кој ќе биде барем на приближно ниво на Суарез.
Ова.....Откако е вратен од повредата, Стариџ е на приближно ниво на Суарез. Незнам што уште повеќе би посакале од него, гол на секоја уткамица има...

Иначе моја прогноза за купот:Мињоле, Кели, Туре, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Кутињо, Стариџ, Мозес, Суарез.....

Заслужен одмор би требало да добијат Шкртел, Фланаган, Хендо и Стерлинг....За со Свонси го очекувам истиот тим од вечерва со единствена смена Агер-Туре.

Ја у купот би излегол со Мињоле, Кели, Туре, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Кутињо, Мозес, Аспас и Суарез. Да игравме по три дена составот ќе беше послаб, ама пошто следниот натпревар е за една недела, може да се извади посилен состав. Исто, ваквиот состав би го избрал на основа на тоа што против Свонси нејќам да ги видам Туре и Кутињо во стартна, туку Мињоле, Флано, Шкртел, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Хендо, Стерлинг, Стариџ, Суарез.

Брат да не си измешал ти нешто? Какво полуфинале... 1/8 финале е ова...

Е излгеа сум премешал... не измешал!
Не е битно...битно е да е ситно.
Него без разлика... мора да се оди фул состав.
Истото мислење го имам.

Ја у купот би излегол со Мињоле, Кели, Туре, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Кутињо, Мозес, Аспас и Суарез. Да игравме по три дена составот ќе беше послаб, ама пошто следниот натпревар е за една недела, може да се извади посилен состав. Исто, ваквиот состав би го избрал на основа на тоа што против Свонси нејќам да ги видам Туре и Кутињо во стартна, туку Мињоле, Флано, Шкртел, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Хендо, Стерлинг, Стариџ, Суарез.

Што му се наапа на Кутињо? Таман даде гол чоекот, големи работи чекам од него ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom