Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чути тепавме
Тешеира не ми изгеда нешто посебно, ама е многу рано за заклучок да се дава. Треба да се прати во некој послаб ПЛ клуб на позајмица летово.
.
И Ајб лани на дебито направи асистенција, па то не го прави одма играч за прв тим. Не реков ништо лошо за Тешеира, само дека ми е рано за да давам прогнози и заклучоци.Инаку ако не забележа.... Тешеира го проигра Стариџ за пеналот!![]()
И Ајб лани на дебито направи асистенција, па то не го прави одма играч за прв тим. Не реков ништо лошо за Тешеира, само дека ми е рано за да давам прогнози и заклучоци.
Очекувам во купот да го видам од прва минута.
А зошто? Побитен е купот или ЛШ?Џабе очекуваш....не играме против Олдам.....
За купот мора со сите сили.....па макар и сите се повредиле.
Мора да се фати ритамот со тешки натпревари и густи распореди.
А зошто? Побитен е купот или ЛШ?
Ритамот е фатен, не е проблем ритамот. Никој од битните играчи нема добиено одмор, нема потреба да се форсира.
Не се заморени сеа, али ако играат со сета сила во купот, ќе им ја снема силата у последните 4 утакмици кај што сум сигурен дека уште ништо нема да биде решено.Одмор?....бараме одмор за играчи од кои очекуваме да играат ЛШ,домашна,куп идната година?
Каков одмор бре.... има крв да серат и да играат.
Овој распоред треба да е боза во споредба со тоа што сите го очекуваме од нив...
Не сметам дека се заморени....веќе некое време играат еднаш неделно....да не требаше да бараме да се одлжи оваа за да одморат?
Е ако се повреди некој на куп утакмица и после да не можи да игра, е тогаш че прајме муабет.Одмор?....бараме одмор за играчи од кои очекуваме да играат ЛШ,домашна,куп идната година?
Каков одмор бре.... има крв да серат и да играат.
Овој распоред треба да е боза во споредба со тоа што сите го очекуваме од нив...
Не сметам дека се заморени....веќе некое време играат еднаш неделно....да не требаше да бараме да се одлжи оваа за да одморат?
Брат да не си измешал ти нешто? Какво полуфинале... 1/8 финале е ова...Рики... ќе снемат сила бре!
Абе не забеавај....ќе ти повторам пак.
Веќе месец и нешто играат еднаш неделно.
Не да снемат...ја велам им треба утакмици.
Олаф...
Вака сега....математиката со Суки и ЛШ ми е малку жива вода....200.000 неделно заменуваат и трофеј во ЛШ.
Шо се однесува до повредите и ризиците околу нив.....тие треба да се компензираат против екипи од типот на Фулам (последни на табелата).
Да не ми се праат мангупи со втор состав во полуфинале....да повторам.... ПОЛУФИНАЛЕ!
Со сета артилерија... напред!
Ова.....Откако е вратен од повредата, Стариџ е на приближно ниво на Суарез. Незнам што уште повеќе би посакале од него, гол на секоја уткамица има.....штета што сега Суарез е вон форма. Тоа ќе биде проблем за кој говорев пред еден месец кога објаснував тука колку нам ни треба уште еден играч од нападот кој ќе биде барем на приближно ниво на Суарез.
Брат да не си измешал ти нешто? Какво полуфинале... 1/8 финале е ова...
Ја у купот би излегол со Мињоле, Кели, Туре, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Кутињо, Мозес, Аспас и Суарез. Да игравме по три дена составот ќе беше послаб, ама пошто следниот натпревар е за една недела, може да се извади посилен состав. Исто, ваквиот состав би го избрал на основа на тоа што против Свонси нејќам да ги видам Туре и Кутињо во стартна, туку Мињоле, Флано, Шкртел, Агер, Сисоко, Ален, Џерард, Хендо, Стерлинг, Стариџ, Суарез.