Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашав нешто, ми стигна едно писмо од УЈП да платам данок 1.000 денари пошто минатата година подигнав ливче околу 11.000 денари , ми бараа лични карти и потпишував некои документи таму пошто подлежува на данок добивката. Е сега кога ги прашав што како за данокот ми рекоа дека тоа е процедура само дека СпортЛајф го плака данокот.....Има некој искуство со вакво нешто??

А малер е што само завршував услуга , не беше мое ливчето и пошто рекоа од таму дека ке нема данок и да му кажам да си го плати мислам дека ич к** нема да го боли :(

ми треба некој што е искусен од моцарт колку пошто знам може 30 максимум дали може да играм нешто 15 од 30 ? на 20 денари брже само малце ако сакате фала :)

ми треба некој што е искусен од моцарт колку пошто знам може 30 максимум дали може да играм нешто 15 од 30 ? на 20 денари брже само малце ако сакате фала :)

Не.

колку може минимум 20-30 25-30 ?
Имаш тука број на комбинации. Види колку комбинации се во 25 од 30 и поможи со 2. Е толку пари треба да вложиш.
Инаку, ако сакаш да играш на 29 од 30, за да ти се исплати, треба да бараш 29 од 30 на влог од барем 60 денари. Имам играно за заебанција така, и само тој начин се исплаќа.

Мора на шалтер да се праша колку е коефициент за конечен 1:1 за Гронинген - Твенте (поточно во Златна Копачка)?

Мора на шалтер да се праша колку е коефициент за конечен 1:1 за Гронинген - Твенте (поточно во Златна Копачка)?

да, ама ја ко што знам у Златна Копачка се најслаби со коефициенти за точен резултат. Така да играј на друго место, Моцарт би ти препорачал.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
да, ама ја ко што знам у Златна Копачка се најслаби со коефициенти за точен резултат. Така да играј на друго место, Моцарт би ти препорачал.

Немам баш во близина Моцарт, колкава би била разликата на точен резултат пример 1:1 или еве 1:2, како идат коефицинетите не сум баш запознаен.

Немам баш во близина Моцарт, колкава би била разликата на точен резултат пример 1:1 или еве 1:2, како идат коефицинетите не сум баш запознаен.

во Моцарт за 1:1 е 7.5, а за 1:2 е 8 коеф.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Димитров 1 ( лани играше финале тука така да брани поени мора да тепа)
Химено Травер 1 (4 пати играл со старецов Хидалго и 4 пати го добил,не верувам сега да изгуби)
Вестхем 1Х(Вестхем после ремито со Челзи се сосема друга екипа така да нема шансе да го изгуби ова)
Гранољерс/Лопез 1(Немаат конкуренција на овој турнир кој би можел да им наштети)
2.95 коеф спортлајф

Шо ги преместија бе пак Гранољерс/Лопез? Гледам сега за утре ги клале....

во Моцарт за 1:1 е 7.5, а за 1:2 е 8 коеф.

7-8 од око вака максимум

А за 1:2?
Фала ви.

П.С инфо за Гронинген - Твенте
Кај домашниот тим нема да игра Велден (најдобриот асистент во тимот со 5 асистенции) и уште 2ца фудбалери кои не се толку важни оваа сезона. Кај Твенте има само една повреда и тоа долго време е отсутен Воут Брама, а сите други првотимци се на располагање. Верувам дека Твенте се најквалитетниот тим моментално во Холандија и мора да се земе во предвид дека следниот натпревар го играат во Сабота, на домашен терен, против конкурентот за титула Витезе кој нема да биде лесен, инаку имаат ист број на бодови. Овој натпревар мора да го добијат ако сакаат да останат во борба за титулата и во борба за ЛШ.

2 @ 1.80
ГГ @ 1.50
1:2 конечен резултат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom