Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми треба некој што е искусен од моцарт колку пошто знам може 30 максимум дали може да играм нешто 15 од 30 ? на 20 денари брже само малце ако сакате фала![]()
колку може минимум 20-30 25-30 ?
Имаш тука број на комбинации. Види колку комбинации се во 25 од 30 и поможи со 2. Е толку пари треба да вложиш.колку може минимум 20-30 25-30 ?
колку може минимум 20-30 25-30 ?
Мора на шалтер да се праша колку е коефициент за конечен 1:1 за Гронинген - Твенте (поточно во Златна Копачка)?
да, ама ја ко што знам у Златна Копачка се најслаби со коефициенти за точен резултат. Така да играј на друго место, Моцарт би ти препорачал.
Немам баш во близина Моцарт, колкава би била разликата на точен резултат пример 1:1 или еве 1:2, како идат коефицинетите не сум баш запознаен.
Димитров 1 ( лани играше финале тука така да брани поени мора да тепа)
Химено Травер 1 (4 пати играл со старецов Хидалго и 4 пати го добил,не верувам сега да изгуби)
Вестхем 1Х(Вестхем после ремито со Челзи се сосема друга екипа така да нема шансе да го изгуби ова)
Гранољерс/Лопез 1(Немаат конкуренција на овој турнир кој би можел да им наштети)
2.95 коеф спортлајф
во Моцарт за 1:1 е 7.5, а за 1:2 е 8 коеф.
7-8 од око вака максимум
Tiket 3 dena...da skapes cekajki,kojznae zosto gi odlozijaШо ги преместија бе пак Гранољерс/Лопез? Гледам сега за утре ги клале....