Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утре т.е. денес нема да има одмор, како што наведува Тутоспорт, Конте ги казнил играчите така што ќе тренираат, и ќе ги анализираат грешките од натпреварот.

Утре т.е. денес нема да има одмор, како што наведува Тутоспорт, Конте ги казнил играчите така што ќе тренираат, и ќе ги анализираат грешките од натпреварот.
Па и тоа треба да се случи. Едноставно, не испаднаа кадарни ниту Интер ниту Верона во второто полувреме на двата натпревари. Верона да имаше малце поквалитетен состав денеска немаше Јуве ни бод да земат.

Ептен им оставаат простор, премногу ја потценија Верона и тоа им се удри врз глава. Само Тевез си беше на ниво цел натпревар, другите како да играа ревијален натпревар.

Наводно, вчера полковник Конте на играчите им соопштил после натпреварот ново правило. Кој ќе направи грешка, два натпревари ќе седи на клупа, и им го скинал денешниот слободен ден, и под казна цел тим ќе има тренинг.

Conte’s rules: Juve draw 2-2. the Coach is furious - “Now whoever makes mistakes is out”

Така треба затоа што вчерашното второ полувреме наликуваше на излет во природата. Конте знае дека треба да удри уште пред да стане полошо па овие мерки за концентрација мора да се применат. Наредно коло очекувам торпедирање на Киево, а што е поважно без факинг примен гол оти ми здосади веќе секој натпревар од Рома навака.

Наводно, вчера полковник Конте на играчите им соопштил после натпреварот ново правило. Кој ќе направи грешка, два натпревари ќе седи на клупа, и им го скинал денешниот слободен ден, и под казна цел тим ќе има тренинг.

Conte’s rules: Juve draw 2-2. the Coach is furious - “Now whoever makes mistakes is out”

Во живо од Виново.:pos:

1604651_216084605262431_1534171412_n.png

^ Тоа значи дека ,, На моето пристигнување во Јувентус, Конте ги преферирал другите напаѓачи, па сега јас ќе им направам проблем на Јувентус‘‘.

:tapp: какви дебили од играчи се ова боже господе.. Едвај чекаат да кажат нешто против Јуве ваквите аматерски играчи како тони и компанија :icon_mrgr: Тој ќе им правел проблеми на Јувентус.. Катастрофалното второ полувреме беше причината за лошиот резултат вчера ама што е тука е, Конте сигурно добро им ''згрмел'' после утакмица. Дали врз Киево ќе биде истурен гневот останува да видиме до недела. :)

Тони изјави пред утакмица дека ќе излезат на терен и дека ќе се обидат да ги намачат Јуве.Потоа дека во Јуве имал потешка повреда но имал добри моменти како 100-от гол во Сериа А и првиот гол на Јувентус Стадион против Нотс Каунти. Исто и дека Конте кога дошол преферирал помлади напаѓачи со поинакви карактеристики.Тоа е тоа,не кажа ништо негативно за Јуве.

Ова е обичај во Италија вакви наслови да вадат.

Тони изјави пред утакмица дека ќе излезат на терен и дека ќе се обидат да ги намачат Јуве.Потоа дека во Јуве имал потешка повреда но имал добри моменти како 100-от гол во Сериа А и првиот гол на Јувентус Стадион против Нотс Каунти. Исто и дека Конте кога дошол преферирал помлади напаѓачи со поинакви карактеристики.Тоа е тоа,не кажа ништо негативно за Јуве.

Ова е обичај во Италија вакви наслови да вадат.
Единствено што замерив на Лука Тони е тоа што се радуваше на гол против своја поранешна екипа. Во принцип, тоа го сметам за погрешно, не зависно за кој играч и да се работи.

Ако судиме според таа логика, во денешно време играчите ги мењаат клубовите како чорапи - тогаш против секоја трета екипа кога ќе дават голови не треба да се радуваат.Нејсе, за играч кој колку толку оставил трага и белег во тимот, тој да се радува и мене би ми сметало

Единствено што замерив на Лука Тони е тоа што се радуваше на гол против своја поранешна екипа. Во принцип, тоа го сметам за погрешно, не зависно за кој играч и да се работи.

И за нас кога даде гол против Џенова (од каде што дојде) се радуваше. Ќе разберам за некои играчи што имаат сменето 2-3 тима, ама Тони ако не се радува на гол против поранешен тим тогаш нема да се радува на 80% од головите :pos:

Не зезај, малку ми е безвезно то „правило“. Секој играч трча и се труди да дај гол. Кога ќе го постигни тоа што му била целта заслужва да се израдва. Ако не се радва ми е малку лицемерно. Добро не оправдувам претерано радвање како Адебајор ко замина да ги провоцира навивачите на Арсенал. Ова на Лука беше неговиот стандард и не беше нешто претерано така да не му замервам многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom