Moжам, пиши по ПП, ќе се договориме да ти демонстрирам.
Шала на страна, ова не е ништо ново, ниту чудно, исто како жените глумат оргазам или страст. Многу јасно.
Кој и зошто го прави не знам, си зависи до личноста и ситуацијата. Пример може да глуми у случај ако девојката е дрво и сте легнале кај него у кревет, ти ко мртва само легаш и го држиш за рака док те он драпа, ти пуста не знаеш шо да праиш, ко кип си, он ќе глуми дека има страст, ќе те драпа, ќе те бакнува ау шо ја знам божем ужива и се надева дека ќе ја сфатиш нели поентата и ќе се опуштиш.
Има друг случај малце покомплициран, случај шо ми се има десено, и случај во кој јас сум глумел дека постои страст помеѓу мене и дотичната со цел сексот да не биде само one night stand шо би рекле американци, туку да дојде и друг пат. То беше со бивша откако раскинавме, после неколку месеци она нашла нов експиремнт..ова дечко, и ишле шо ишле, раскинале, и Леси се врача кучи, ми звони со патетики како и е тешко, ја викам на кафе, користма ситуација, ја легнувам, глумам страст дур е она уплакана мала, дур се напали, и после си дојде пак, па уште еднаш, па се помири со експиремтнот, ова дечкото.