Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
За првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".

Второто.... : "Ќе се заклучам дома и ќе чекам да поминат тие проклети 24часа".
Во нареднио живот ти женско че бидиш

За првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".

Второто.... : "Ќе се заклучам дома и ќе чекам да поминат тие проклети 24часа".
нема ти заклучен да седиш дома, ќе сакаш да знаеш и да пробаш како е да ти влегува....;)

Едно питање да опалам за машкиве, уствари две :D
- Дали сте викнале мувачица дома? (сте се мувале повеќе пати)
- И по колку време според вас најпаметно е да ја викнете?

што подразбираш под тоа “мувачица“? биди попрецизна со прашањето

што подразбираш под тоа “мувачица“? биди попрецизна со прашањето

мувачица - некоја со која е во отворена врска значи... се мува... не е во врска
капиш? :)

хахах, малку сум постар па некогаш не знам дали исто важи и сега како во мое време
да ти одговорам, се вика, зошто да не, сепак најубаво е кога се има кревет. кога? па кога и да е, како ќе се погоди моментот. нема правило. може и од прва :D

Баш заради емотивноста не треба да го прават.
Јас сум емотивна, па никогаш не би постапила така. Како тип екстремно многу избегнувам конфронтации и конфликти, дури и до степен на претеризам, но кога станува за ваква работа, ако треба месец дена ќе се вртам и ќе се собирам храброст, но никогаш не би исчезнала без збор, баш затоа што сум емотивна. Во глава одма ми се јавува сликата како би се чувствувал другиот ако направам такво нешто, таков однос ни на тие што не ги поднесувам не им посакувам. Тоа не би го нарекла емотивност, повеќе би го нарекла себичност.

Објективноста, или барем обидот за објективноста во субјективни ситуации за мене е најубаво решение. Со субјективни реакции човек нема ништо да постигне, ма да, во конкретниов случај општо зборував, не за себе. :)
Gleam na temava kolku tupis a kamoli coek da zeme da ti raskinuva...ke go udavis ...ama zasto, ama kako, cekaj, pa neli vaka , taka.....e zatoa gi snemuva i mirna glava!
Mislam nisto licno neli...:)

Gleam na temava kolku tupis a kamoli coek da zeme da ti raskinuva...ke go udavis ...ama zasto, ama kako, cekaj, pa neli vaka , taka.....e zatoa gi snemuva i mirna glava!
Mislam nisto licno neli...:)
Ништо лично, но прашањето не беше лично за мене туку општо како прво, а како второ ти мене не ме познаваш и немаш право да ми судиш после 5 мислења во тема.;)

А мене ми беше страв да не апе доле.Ама затоа си ти тука за да ме убедиш во спротивното.Искусно моме.(y)
а бе сега можно е и некој да те апне. за тоа пази кој го бираш тие 24 часа ;)

Ај да ве прашам нешто машки, ама без лажење сакам искрен одговор.
Можите ли да одглумите страст?
Онака при бакнување со некоја дали би можеле да одлумите да ја бакнувате така страсно??? :cautious:

(глупо прашање е ама битно е вери мач тенкју)

Ај да ве прашам нешто машки, ама без лажење сакам искрен одговор.
Можите ли да одглумите страст?
Онака при бакнување со некоја дали би можеле да одлумите да ја бакнувате така страсно??? :cautious:

(глупо прашање е ама битно е вери мач тенкју)

http://www.makedonski.info/show/страст/ж

И сега шо е силно чувство?

Да ја зграбиш за коса и да ја излигајш дури имаш плунка?

Да ја фатиш нежно, да ја повлечеш накај себе и уште понежно да и подариш бакнеж?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom