Pinkie Pie
and Deedee
Во нареднио живот ти женско че бидишЗа првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".
Второто.... : "Ќе се заклучам дома и ќе чекам да поминат тие проклети 24часа".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во нареднио живот ти женско че бидишЗа првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".
нема ти заклучен да седиш дома, ќе сакаш да знаеш и да пробаш како е да ти влегува....За првото прашање....одговорот е : "Ти се примочува".
нема ти заклучен да седиш дома, ќе сакаш да знаеш и да пробаш како е да ти влегува....![]()
верувај ми. најтопло...Топло препорачуваш да се проба а ?![]()
верувај ми. најтопло...![]()
што подразбираш под тоа “мувачица“? биди попрецизна со прашањето
Gleam na temava kolku tupis a kamoli coek da zeme da ti raskinuva...ke go udavis ...ama zasto, ama kako, cekaj, pa neli vaka , taka.....e zatoa gi snemuva i mirna glava!Баш заради емотивноста не треба да го прават.
Јас сум емотивна, па никогаш не би постапила така. Како тип екстремно многу избегнувам конфронтации и конфликти, дури и до степен на претеризам, но кога станува за ваква работа, ако треба месец дена ќе се вртам и ќе се собирам храброст, но никогаш не би исчезнала без збор, баш затоа што сум емотивна. Во глава одма ми се јавува сликата како би се чувствувал другиот ако направам такво нешто, таков однос ни на тие што не ги поднесувам не им посакувам. Тоа не би го нарекла емотивност, повеќе би го нарекла себичност.
Објективноста, или барем обидот за објективноста во субјективни ситуации за мене е најубаво решение. Со субјективни реакции човек нема ништо да постигне, ма да, во конкретниов случај општо зборував, не за себе.![]()
Ништо лично, но прашањето не беше лично за мене туку општо како прво, а како второ ти мене не ме познаваш и немаш право да ми судиш после 5 мислења во тема.Gleam na temava kolku tupis a kamoli coek da zeme da ti raskinuva...ke go udavis ...ama zasto, ama kako, cekaj, pa neli vaka , taka.....e zatoa gi snemuva i mirna glava!
Mislam nisto licno neli...![]()
а бе сега можно е и некој да те апне. за тоа пази кој го бираш тие 24 часаА мене ми беше страв да не апе доле.Ама затоа си ти тука за да ме убедиш во спротивното.Искусно моме.![]()
Ај да ве прашам нешто машки, ама без лажење сакам искрен одговор.
Можите ли да одглумите страст?
Онака при бакнување со некоја дали би можеле да одлумите да ја бакнувате така страсно???
(глупо прашање е ама битно е вери мач тенкју)