Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се веруа дека има уште некој што ја игра Селтик,а они ти са ко Мијалков у држвава:D,прават што сакаат.

Мојсовски не игра, Атман ке игра ама не знам колку повреден е ,Пецаковски не отпатува. Кој стигни нека си ја пушти на Хендикеп. Само лоша страна на ПСЖ се голманите и то шо немат изиграно нешто посебно му дава ваков хендикеп кој сака нека си ја товари

Мојсовски не игра, Атман ке игра ама не знам колку повреден е ,Пецаковски не отпатува. Кој стигни нека си ја пушти на Хендикеп. Само лоша страна на ПСЖ се голманите и то шо немат изиграно нешто посебно му дава ваков хендикеп кој сака нека си ја товари

Се крена на 5.5 хендикепот ...

Ми се сере од овие Палермо ...абе еднаш кога имаат квота под 1.80 не ги има дадено тим 2+ ...

Си ја пуштив Челзи - Њукасл - 2 на 9 коефициент :)

Мурињо знаеш коа ќе изгуб ваква утакмица? Никад! :D Чим Сити го добија, иде Челзи накај титула, мислам дека се исплати да се брка до крај на сезона. Ок не секое коло али у 90% од случаите.

К.Палас ја играм 1, овие нупците од Спорт Лајф ми ја ставиле 0-1 гол ПП и еве ги сеа 2-0 на полувреме. Да ти ебам педерската работа и кога погодувам неможам да фатам спортска. :facepalm:

СИТИ дајте и на овие слепци второ полувреме 2 гола и завршете си работа да ојдете на 1 место :love:

Те послушав и ја фатив. И сега ја чекам Сандерленд 1. :(

aj ti me poslusa ama jas se zaebav so ne ja pisav...stalno e taka a ova sanderlend iskreno bese za kec ama sega ova e malce tesko da bidime iskreni ama pak nisto ne se znaj fudbal e ova :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom