DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Денес забележав интересна работа на dotabuff.

Patch 6.79c
Q2PD0tr.png

Patch 6.80
QzMPuPQ.png

Daaaaamn....

ne razbiram

Колку гадно се заебав, отворив две од 1500, место едно од 3000.
Ми се паднаа дрвца и стаф за Фјурион.

Добро бе луѓе како стигате до тие бројки ??? јас играм цела недела одкога е ова блум фестивал по 3-4 партии дневно и еве имам само 168 Jade tokens а од тие другите некаде околу 800 , и како сеа ја гифт на отворам ?? ебаму играта :mad:

^Јас едно од 3000 и едно од 1500 продадов :)
Зедов 3.5евра.

Добро бе кој се така подобри херои да се тепам ова џудовиштево -.- пробав скелетон, трол, дроу ...

Добро бе кој се така подобри херои да се тепам ова џудовиштево -.- пробав скелетон, трол, дроу ...

Подобро е да се направи комбинација на хероите отколку да земеш соло херој и да се надеваш дека ќе направите голем дмг.
Вчера напраив јас 4.5милиони во комбинација со Снајпер, Трол, Урса, Скелетон и Виндрунер.
Успат немаше да биди толку голем дмг ако не користевме ракети. Ракетите прават огромен дмг на ѕверот :)

35 miljoni max dmg nakaj 12 mythicali i eden legendary lapnav...ali toa e cela vecer so bugot mama ebavme

640 милиони со багот со петардите, добив highscore курир и го шитнав за 13 евра.

3 отворени од 3000 и 4 продадени. продаден и црвен курир = 15 евра вкупно

Како оди добивањето на токените на ова новово?Со ранк C на 6000 голд ми даде само 32.

so e forata ostaiv preku 20 itemi offering 5 rares 10 uncommons i sea gi nema u offering a neam niso dobieno nazad

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom