TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кајгана меџик дај бе направи Порто нека тепа, те молам.
Според @0C0FFEEBABE ти сигурно имаш 12 години![]()
Требл: @3.60
Рома 1&T1 @2.30
Барса хен(-1) 1 @1.30
Реал 1X @1.22
Cestitki !!!
Така некакоСпоред @0C0FFEEBABE ти сигурно имаш 12 години![]()
Се додека ми носи среќа, ме заболе кој мисли колку години имам ја.![]()
Така некако
А, дали сериозно мислиш дека пост на форумов ти носи среќа и дека универзумот се наклонува кон исполнување на барањето во твојот пост. Мислам не сакам да звучам саркастично нималку, не сакам да почне расправија, само најчовечки прашувам дали стварно мислиш дека ако не пишеше на темава Порто немаше да даде гол?
Имам еден другар кој никако не покажува листе од кога ќе го уплати, демек некој ќе му го урочи, никогаш кога го покажал на некого никогаш не излегло. И така на шала, 2 пати му велам, ако бе, ако не покажуваш сега да знајш дека ќе те заебе 3тата за инает. И навистина по некоја случајност 3тата го зафркнува. Сега, сега се крие кога оди во кладилница.
Луѓето јас мислам дека повеќето се заебаваат кога пишуваат овде или да се најдат на работа, не дека тоа ќе помести нешто. Некој едноставно им е ќеиф да си напишат кој чекаат или да го кажат тоа. Ништо страшно.
Не велам ни јас дека е страшно, ама пишав еднаш дека ми личат на 12 годишници со таквиот муабет и сте ме запомниле
Tуку, дај да праиме пак еден Кајгана натпревар, сакате? Може да има и посебна група за Лига на шампиони.
Не велам ни јас дека е страшно, ама пишав еднаш дека ми личат на 12 годишници со таквиот муабет и сте ме запомниле
Tуку, дај да праиме пак еден Кајгана натпревар, сакате? Може да има и посебна група за Лига на шампиони.