Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Како само се заебаваме не ми се верува. Требаше лесно да ги добиеме мртвиве. 2 шанси два гола дадоа, не ми се верува...игравме добро и на крај ништо

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ma не ми е јасно веќе ништо со играта... цело време се врти во круг и назад... нема кој да даде завршен пас, не ми се верува...
А башка шо се ебаваа второ полувреме игра на резултат, да не е Варгас лудакот нема кој да шутне на гол искрено... Матри повторно изигра добра партија, сам си створи 2-3 шанси од нигде, ама не доби ниеден пас...
Не е до временските услови толку, колку шо некако последниве 3 утакмици немаат идеја...
Се стигне до шеснаесетник, и после што ?!
Неќам да изигравам плачко тука, ама и судиите згора на се матер ни ебат ...
Некако мислам веќе и играта ни е прочитана со 3 везњаци, би сакал да се проба нова формација пример 4-2-3-1... со пизаро и андерсон и напред квадрадо валеро и хоакин...
мора нешто да се смени!!! оти вака не е на добро...

Морам да искоментирам за Дијаките, дечкото многу цврст ми делува во дуел игра и стабилен, ама технички му фали... Според мене мала кривица има во него, дирекно за првиот гол на Ди Натале, некако премногу лесно го претрча а директен чувар мислам дека му беше... али во глобала добар натпревар изигра .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:35 ---
Како само се заебаваме не ми се верува. Требаше лесно да ги добиеме мртвиве. 2 шанси два гола дадоа, не ми се верува...игравме добро и на крај ништо
Не игравме добро, јас воопшто не сум задоволен... некако со 1:1 како да водеа 0:3 делуваа, као пресреќни да беа... :facepalm:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Гледам Андо ви игра секој меч, како ви се покажува?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Гледам Андо ви игра секој меч, како ви се покажува?
Денес беше просечен... има некој момент на дриблинг во неговата игра се осеќа, ама уште не е вклопен... абе ќе го биде :rolleyes:

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
два пари по ред губиме од удинезе. не е случајно, не е. причината е што гуидолин е добар тренер што многу лесно знае да го прочита монтела. имавме ист период и лани после полусезоната кога веќе станува предвидлива играта на монтела. играта ни е дај му ја на пизаро, ако не му ја дадеш се љути, тој прави 360 сам се нешто шеба, му ја дава на квадрадо кој знаеш дека ќе падне декем е многу јак и затвори го борха да не иде во напад. секогаш имаме проблеми да даваме голови со тимови од средината на табелата кои играат повлечено а имаат капацитет да дадваат голови. мора да се смени пристапот со нив. ајде сега со гомез барем менталитетот да ни го крене. не ме импресионираат матри ни антерсон, не прават некоја разлика.

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
А минатото коло кога даде Аквилани 4 гола беше ОК?! Пффф врска нема
nikogas ne sum rekol deka aquilani e ok!!! znaci toa sto dal 3 gola ne mi znaci nisto..ipak prvpat u kariera mu se desava i nikad vise(cista sreka)...cenam konstantno dobri igraci koi redovno igraat dobro, a toa aquilani za zal ne e ...ne slucajno e zeman na kloci od mnogu klubovi...pozz
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 00:53 ---
Ma не ми е јасно веќе ништо со играта... цело време се врти во круг и назад... нема кој да даде завршен пас, не ми се верува...
А башка шо се ебаваа второ полувреме игра на резултат, да не е Варгас лудакот нема кој да шутне на гол искрено... Матри повторно изигра добра партија, сам си створи 2-3 шанси од нигде, ама не доби ниеден пас...
Не е до временските услови толку, колку шо некако последниве 3 утакмици немаат идеја...
Се стигне до шеснаесетник, и после што ?!
Неќам да изигравам плачко тука, ама и судиите згора на се матер ни ебат ...
Некако мислам веќе и играта ни е прочитана со 3 везњаци, би сакал да се проба нова формација пример 4-2-3-1... со пизаро и андерсон и напред квадрадо валеро и хоакин...
мора нешто да се смени!!! оти вака не е на добро...

Морам да искоментирам за Дијаките, дечкото многу цврст ми делува во дуел игра и стабилен, ама технички му фали... Според мене мала кривица има во него, дирекно за првиот гол на Ди Натале, некако премногу лесно го претрча а директен чувар мислам дека му беше... али во глобала добар натпревар изигра .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:35 ---

Не игравме добро, јас воопшто не сум задоволен... некако со 1:1 како да водеа 0:3 делуваа, као пресреќни да беа... :facepalm:
i jas sum za smena na formacija vo 4-2-3-1 koja najdobro bi ni odgovarala vo momentov ako se zeme predvid deka vaka kako so sme sega sme procitani i nemame rezultat..inace se cudam zosto tolku montella insistira so 3 ca vo sredina?znae li nekoj sto mu e filmot tuka pa ne otstapuva...da ne e vencan so taa formacija i 3 ca u sredina?

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Хахах ме изнасмеа...ко да си Прандели или Фергусон или некој си ептен јак стручњак. Дај ти се молам...

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
Хахах ме изнасмеа...ко да си Прандели или Фергусон или некој си ептен јак стручњак. Дај ти се молам...
nemora da sum Ferguson ili bilo koj za da razbiram od fudbal!!!nz sto vide smesno ili tolku strucno vo moite zborovi, no jas kazav svoe mislenje...ne mi se moli,iskuliraj si

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Денес мора да се победи и да навиваме за Милан да тепа што е невозможна мисија :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
како матри денеска? не гледав, добро изигра?

Батистута, како што тргнало не е за верување дека уште 5 гола ќе шибне матри, само ако чудо не се случи. Спремај се ти од виолетов, профилот црвено-црн да ти се стори :P

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Денес е најбитната утакмица за нас, до сега во сезоната !!!
Очекувам пролаз до финале, без компликации, ама без Борха, кој очигледно ни е најдобриот играч, малце потешко ќе биде...
Добра вест е враќањето на Супер Марио Гомез :vozbud: Ама јас искрено се надевам дека нема да има потреба да влегува денес и дека Матри ќе си ја заврши работата на високо ниво, овој пат со гол- два (y)
Ајде дечки верба во себе, ние можеме, зошто сме го измислиле фудбалот за овие гнасиве Удинезе, ради кои тотално потона италијанскиот фудбал затоа шо не можат едно претколо да поминат:facepalm: а ако влезат во финале пак ќе не брукаат во европа за жал !!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Браво бе... и вие сте ми биле навивачи, се пласираме во финале после 13 години и имаме можност да се бориме за трофеј, А ВИЕ НИ ЕДНО ЧЕСТИТО НЕЌЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ...
Секоја чест, барем да знам за понатаму сам си се радувам на победи и сам да си се кудам за изгубени бодови (y)
Благодарам :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom