Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е Wake Me Up тралалајка, тогаш Tomorrowland би требало да е погреб, така?

Meне ми е тралалајка. Не велам дека е универзална вистина, мој вкус е тоа.
И да, и да ми платат не би одел на Tomorrowland.

Планираат рок вечер да има некогаш?

Па ко што моеш да приметиш нема „вечери“ овде ко на Идол. :) А и повеќе тепаат кон поп да ги навлечат сите изведувачи. Инаку, супер песна за гласот на Кајмакоски, веќе втора гала по ред ми ги погодуваат. „Чија си“ и „Сонце не ме грее“ беа промашувања, нема таков all round глас, но овие му лежат. (y) Е сеа ваљда ќе ја пее оваа од Aloe Blacc а не ремиксот на Авичи. :cautious:

Еве со што би можеле да го споредуваме. Иако според мене ни еден од овие настапи на Wake me up не беше ОК. Едни фалшираа, други мораа да ја пејат во boring верзија:

Инаку, една од моите желби - песна која би сакал да ја чујам како ќе звучи во изведба на некој од нив е оваа, и тоа во некоја ваква варијанта (сеедно што настапов не е од X Factor, туку од The Voice). Сепак мислам дека кој и да ја пее, нема да звучи вака:

Толку ли не знаат овие новинари да проверат пред да објават нешто. Убаво пишува дека во понеделник пеела Фифи на некоја нивна забава, а не денес

Даниел Кајмакоски вечер ќе ја пее Wake me up

,

Не, сепак изгледа ќе пее Фифи со Лорин вечерва.

Sve popularnija finalistkinja “X Faktora” Fifi imaće priliku da ukrsti glas sa pobednicom “Eurosonga gošćom iz Švedske Lorin. Fifiju se od ispadanja iz šoua TV Pinka dešavaju samo lepe stvari, snimiće dve pesme na srpskom i jedan spot, a nastup sa Lorin će biti još jedan korak ka ostvarenju njenih snova.
- Presrećna sam. Hvala Beogradu i produkciji “X Faktora” što su me prihvatili i dali mi priliku da žvim svoje snove. Jedva čekam da upoznam Lorin – kaže Fifi.
:)

Не, сепак изгледа ќе пее Фифи со Лорин вечерва.

Sve popularnija finalistkinja “X Faktora” Fifi imaće priliku da ukrsti glas sa pobednicom “Eurosonga gošćom iz Švedske Lorin. Fifiju se od ispadanja iz šoua TV Pinka dešavaju samo lepe stvari, snimiće dve pesme na srpskom i jedan spot, a nastup sa Lorin će biti još jedan korak ka ostvarenju njenih snova.
- Presrećna sam. Hvala Beogradu i produkciji “X Faktora” što su me prihvatili i dali mi priliku da žvim svoje snove. Jedva čekam da upoznam Lorin – kaže Fifi.
:)
Види го ти Фифи... сега ќе сними песни и ќе стане познат на Балканов :):D

Еуфорија ќе ја пеат или? :)

Чаје Шукарије кога бил на бугарското шоу.

Мечето/маскотата што игра у позадина...:pos:

За нареден понеделник да го видиме Даниел ова да го испејт.

Ич не сакам вакви песни да пее. Веројатно пошто ич не сакам таква музика. :) Со исклучоци.
Јас во некоја од емисиите сакам да ја пее Angels или Feel од Роби Вилијамс.

Па ко што моеш да приметиш нема „вечери“ овде ко на Идол. :) А и повеќе тепаат кон поп да ги навлечат сите изведувачи. Инаку, супер песна за гласот на Кајмакоски, веќе втора гала по ред ми ги погодуваат. „Чија си“ и „Сонце не ме грее“ беа промашувања, нема таков all round глас, но овие му лежат. (y) Е сеа ваљда ќе ја пее оваа од Aloe Blacc а не ремиксот на Авичи. :cautious:

Стилот му лежеше, ама јас не можам органски да ја поднесам Counting Stars.:cautious:

Ич не сакам вакви песни да пее. Веројатно пошто ич не сакам таква музика. :) Со исклучоци.
Јас во некоја од емисиите сакам да ја пее Angels или Feel од Роби Вилијамс.

Затоа ја ставив и акустичната верзија.

Види го ти Фифи... сега ќе сними песни и ќе стане познат на Балканов :):D

Еуфорија ќе ја пеат или? :)

Е Фифи не ми е симпатија, не сум телепатски поврзана, не знам.:icon_mrgr:
Али драго ми е за неа, ова шоу и го донесе токму она што требаше да и го донесе. Промоција. :) Јасно беше дека нема да победи, но ова ќе и помогне многу!
Затоа ја ставив и акустичната верзија.

Нц, џабе, ја чув, дефинитивно не сум за. :) Ама нели, секој со своето. :)

Bojata na glasot negov se poklopuva so pesnata a moze ke najdat I proctor za densanje.Taka da ostajte go da si ja ispee.Mislam ke bide podobar I od prosliot pat. Moja procenka,naravno....
....

2-3ца банирани од темава на некое време. И тоа затоа што сум толерантен. Мислам дека доволно пати опоменав да не се споменува Каролина како оф топик. Озбилно, не ви се смачени шегите и истите муабети? Следниот без никаква опомена оди на перманентен бан од темава.

Песна како песна ич не ми се допаѓа Wake me up...Подобро да ја пее оригиналот, отколку од Авичи според мене ако е одлучен за таа. Сепак ќе видиме што ќе се случи вечерва, т.е како ќе ја отпее.

Инаку моја желба е Даниел еден ден да ја отпее оваа:
Има гласиште за оваа песна, а знам дека му беше една од песните за првата аудиција кога растури со Ред. Мислам дека со оваа песна може да го надмине првиот настап.

Ова требало да пее, ова е оригиналот. Wake me up e позајмена, бар кога се гледа делот од музиката, а тоа е еден од најбитните делови на една песна како целина.

Одлично песниче е ова.

Абе не се заебавај, која Save Tonight... Ова било оригиналот, нема грешка!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom