Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нешто слично...
o76sdc5.jpg

:tapp:

Кај мене изгледа е хакната играва.

Играм со Лацио, сега сум на почеток на втора сезона и Лотито ми даде 20 милиони за трансфери. :cuc:

Грк земал .... Предавник ... Одма да се стрела ...

Лоша комбинација ти е политика и фудбал, глеј од фудбалски аспект, а политичарите остај ги да зборат за грците на политички план ;)

Дајте некој предлог, ми здосади со Билбао, 3та сезона освоив Примера, а сега четврта сезона сум 2ро место и така ќе завршам (им бегам доста на Барса кои се 3то, а мене Реал Мадрид ми бега доста кои се прво). Мислев Сити ама па некако не се некој предизвик, мислев овие од понискиве англиски лиги да препорачате некој клуб кој има интересни и добри фудбалери

Лоша комбинација ти е политика и фудбал, глеј од фудбалски аспект, а политичарите остај ги да зборат за грците на политички план ;)

Дајте некој предлог, ми здосади со Билбао, 3та сезона освоив Примера, а сега четврта сезона сум 2ро место и така ќе завршам (им бегам доста на Барса кои се 3то, а мене Реал Мадрид ми бега доста кои се прво). Мислев Сити ама па некако не се некој предизвик, мислев овие од понискиве англиски лиги да препорачате некој клуб кој има интересни и добри фудбалери
Лестер, Нотингем Форест, Волвс (Волверхемптон), Ковентри (имаат 10 поени казна ама имаат солидни фудбалери)...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Абе само тролав малку,и јас сум во иста ситуација со играч од Грција во Валенсија имам,малку поук праев за зезанција .... хе :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

So Inter,nema pogolem predivzik od taka mrtvi igraci vo ekipa :pos:

Sala na strana,jas pocnav so Inter,ama ubaciv eden fajl,go najdov na fm base,so site posledni transferi i pretsedatelski smeni,megu koi i novata funkcija na Tihomir.
Ako dobro se sekavam,na pocetok mi dade 40 milioni evra za zasiluvanja,a za vtorata sezona 130 milioni :icon_mrgr:

Џенова, Болоња, Каљари, Палермо, Пескара, Удинезе.

Си ја почнав конечно играва, апдејт на трансфери и све то, си почнав со Ливерпул. Го земав мојата неисполнета желба Коларов кој најверојатно никад нема да го зееме у real life, и секако ја искористив клаузулата на Мохамед Диаме од Вест Хем која е само 4.1 мил. и сега си имам одлична поддршка за деструктивец. Тимчето ми е топ, Аспас и Алберто на играва газат, поготово Алберто. По 7 кола имам 4-2-1 и сум на 5то место со 14 бода. Ако не оваа, верувам дека следната ќе биде моја :)

Некое решение за повредите,пола играчи ми се повредени на сред припреми:confused:

почнав и јас со билбао да играм ама газдиве на клубот ме шибаат околу трансферите и на играва морам само баскијци да купувам , па кажи како наоѓаше играчи од баскија

почнав и јас со билбао да играм ама газдиве на клубот ме шибаат околу трансферите и на играва морам само баскијци да купувам , па кажи како наоѓаше играчи од баскија

Де бе, зарем не го знаеш тоа за Билбао дека само такви играчи играат? Оди на Search, филтер направи на играч од националност Баскијска и види што има. Поентата е со своите младински играчи да напреднуваш најмногу.

Де бе, зарем не го знаеш тоа за Билбао дека само такви играчи играат? Оди на Search, филтер направи на играч од националност Баскијска и види што има. Поентата е со своите младински играчи да напреднуваш најмногу.

знам дека само од баскија играчи може да играат ама незнаев како на search да се снајдам

И Сент Етјен е предизвик,одлични млади играчи имаат
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 19:52 ---
izvinete za post pod post,ama smrtno me zanima dali nekade po internetov mozam da najdam nekoi informacii kakvi bi bile atributite na Ronaldo na football manager igricava,bez razlika koja verzija.Ok driblingot,slobodnite udari i zavrsnicata bi mu bile na 20-ka :icon_mrgr:

И Сент Етјен е предизвик,одлични млади играчи имаат
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 19:52 ---
izvinete za post pod post,ama smrtno me zanima dali nekade po internetov mozam da najdam nekoi informacii kakvi bi bile atributite na Ronaldo na football manager igricava,bez razlika koja verzija.Ok driblingot,slobodnite udari i zavrsnicata bi mu bile na 20-ka :icon_mrgr:

Football Manager 05.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom