Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@Донев Матич подобар од Туре во некои наврати ? Нема везе. Матич солиден си беше ама мене лично премногу не ме импресионираше. Како и да е се гледа дека има голем потенцијал за да ја води средината на Челзи....сега за сега.

Инаку јбг да играше Мата можеби нешто ќе направевме, вака тоа е што е.

Ај не заебавај и ти сега...:D Иначе, полека и Оскар и Шурле на клупа. :P Се шалам, следна со Њукасл дома, очекувам Оскар во прв тим. Нема да ја гледам таа, се надевам ќе тепаме. :D

Жал ми е Матич што не влезе проектилот. Добар е тој има многу простор за усовршување. Но сепак со физикусот на Јаја не се може.
Рамирес е добар, но веќе во континуитет успева да просере контра напади. Шурле требаше да го замени или Оскар порано да влезе.
И да го чекам летото за тој шпиц играч да дојде во Челзи.

@Донев Матич подобар од Туре во некои наврати ? Нема везе. Матич солиден си беше ама мене лично премногу не ме импресионираше. Како и да е се гледа дека има голем потенцијал за да ја води средината на Челзи....сега за сега.

Инаку јбг да играше Мата можеби нешто ќе направевме, вака тоа е што е.

Не те импресионирал? Не сакаш да си признаеш, те сфаќам. Човекот запре милион акции, ја вршеше работата на Азпиликуета затоа што овој беше слаб вечерва по лева страна, потегна неколку акции битни во напад, го доби секој воздушен дуел и направи Туре да изгледа како мало бебе на овој меч.
И ја доби наградата за најдобар играч на натпреварот. Можеби не тебе ( добро, ќе речеш дека секој си има свој вкус бла бла ), но на целиот фудбалски свет кој вечерва го гледаше дербито и те како го импресионираше.

Инаку, на полувреме нашиот шкотски масер одржал мотивационен говор. Сериозно.

Не те импресионирал? Не сакаш да си признаеш, те сфаќам. Човекот запре милион акции, ја вршеше работата на Азпиликуета затоа што овој беше слаб вечерва по лева страна, потегна неколку акции битни во напад, го доби секој воздушен дуел и направи Туре да изгледа како мало бебе на овој меч.
И ја доби наградата за најдобар играч на натпреварот. Можеби не тебе ( добро, ќе речеш дека секој си има свој вкус бла бла ), но на целиот фудбалски свет кој вечерва го гледаше дербито и те како го импресионираше.

Не верувај ќе си кажев ако изиграл добро. Не викам дека беше лош баш напротив изигра сосема солидно ама што знам.. јас не би му дал награда за играч на мечот. Нејсе со среќа нека му е нека продолжи со добри партии па најмалку е битно дали јас би му дал награда или не :)

За сите студенти... замина утакмицата... :D
1653904_928438737196343_1569975264_n.jpg

Ако случајно се најде видео од ова би било права ствар.:pos:

Не не, пред утакмица :pos:
Mourinho: 'I didn't speak to the players before the game today, it was Billy the masseur who gave the team talk. I spoke at midday.'

Odbranava koja ja igra Chelsea sega me potsekja na onaa od prvata era na Jose, koa edna Barca so Ronaldinho se macese gol da ni dade. Presingot na nekolku navrati i toa protiv City na gosti epten me bendisa. Toa e toa sho se bara - presing mushki! Nemanja Matic > Yaya Toure deneska iskreni da bideme. Eto me napizdi utakmicava, trebashe da finishira za 0-2, prazen gol! A i ona Ramirez ciganon u 16 na protivnicka ekipa ne sakam da go vidam drugpat, on ke zavrsuel akcii, namesto taa topka kon desno da idese, ovoj ke zavrsuel... I se znae, kapa dole za The Special One. Class!

Него пошто не ви читав коментари за време на мечов, само јас мислам дека одбранава на Челзи имала мноооогу подобри моменти од вечерва ? Премногу лесно дозволуваа шанси на моменти и аматерски изгледаше.

Него пошто не ви читав коментари за време на мечов, само јас мислам дека одбранава на Челзи имала мноооогу подобри моменти од вечерва ? Премногу лесно дозволуваа шанси на моменти и аматерски изгледаше.

Кога не примаме гол од тим кој е навикнат да дава по 4 во просек, нема шо да се коментира за одбраната, освен се разбира да ја пофалиме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom