Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus - Inter - TM12+
Roma - Parma GG
Sassuolo - Hellas Verona 3+
WBA - Liverpool - TM22+
Arsenal - Crystal Palace - TM12+
На голчиња ќе си ги пробам денес :)

Луѓе вчера заспав нешто порано и сабајлево ко вампир у 7 саат станав па ги разгледав убаво утакмиците и решив да споделам нешто.

Бердих-Хасе
Иако коефициентот е мал сепак ова е чист 1. Чешка води 2-1 и Бердих има шанса да го реши овој дуел. Ако случајно загуби се ќе остане на Степанек кој е во очајна форма. Затоа ова е must win за Чесите, а и Бердих е во ненормално добра форма.

Мареј-Квери
Истата приказна со Бердих со тоа што Мареј мора да добие, затоа што ако изгуби може многу лесно да изгубат Британците. Кретените американски избрале земја како подлога :facepalm: така да дрвото Квери нема апсолутно никакви шанси со Мареј. Силата што ја има во неговиот форхенд не може да ја материјализира на земјена подлога. Мареј тука тепа 100%.

Белучи-Андреози
Белучи лани ја пропушти скоро цела сезона заради повреда. Негде од август почна да игра подобро, али сето тоа беше под неговите можности. При крајот на сезоната освои и еден турнир на земја, сега на Австралијан Опен стигна до третото коло така да работите одат кон подобро. Го гледав со Цонга на АО, во добра форма е Белучи. Сега поради лошиот ранкинг игра квалификации, инаку не би требало да ги игра. 1.44 е на нет, кај нас мислам и 1.50 ќе му дадат. Ова за мене е кец на денот!!! Белучи на турнирите на земја ќе бара што подобар пласман и ќе собира што повеќе бодови. Овој Андреози не е ништо посебно, типичен земјаш кој се матка по турнирите низ Јужна Америка.

Аргуељо-Стараче
Овој тип ќе го пишам чисто колку да споделам мое мислење околу мечов, инаку не ми е никаква сигурица. Гледам 2 коефициент за Стараче, стар, преискусен земјаш. Не ми е логично ама баш ич, овој Аргуељо е скапаница жива и може многу лесно да си тепа Стараче. Можете да ја пробате во некој систем или на поситна уплата.

Би уплатил и на Макарова, ама немам кога затоа што од 10 играат.
Тоа е што се однесува на тенисот, а од фудбалот нема да пишувам анализи само ќе пишам кои мислам да ги играм. Реал 2, Јуве т1 2+, Ливерпул т2 2+, од кошарката Милано и Звезда.

Јувентус 1
Арсенал 1
Ливерпул 2
Атлетико 1
Реал 2
ПСВ 2
Рома 1
Наполи 2
Лил х2
Спортинг 1 супер тип

60= 3200 :D

Ај и од мене нешто по подолго време
Арсенал СП1
ВБА 2-3 гола
Јувентус 1
РКЦ тм1 1+
коеф ви е околу 7,6, зависи од кладилницата.

Еве нешто за денес :
Arsenal - Crystal Palace : T13+ ( 2.10 )
Catania - Livorno : 0-2 ( 1.65 )
Rennes - Lyon : X2 ( 1.43 )
Waalwijk - PSV : 2 ( 1.55)
Athl. Bilbao - Real Madrid : GG4+ ( 2.25 )

Koef : 17,28

Ајде да си пробам среќата
Sassuolo-Verona GG
Nice-Lille GG
Veria-Pantratikos GG

Beal 16.5 +
Anaheim 1!
Uplata 1000den

Sent from my HTC One using Tapatalk

Друг пат прашај каа че сакаш голема пара да ставаш на хокеј :icon_lol:

Анахајм никако не беше за 1...таа беше каа шо викат trap коефициент.

Анахајм последните 2-3 утакмици се ептен незаинтерисирани а и не се нешто посебно мотивирани, му бегат на Чикаго 5 бода а Далас се ногу јаки у последните неколку утакмици и мотивирани се у пм, се борат за у плејоф.

Ја а имав на едното чиста двојка на другото Х2 ама испопаѓав на други

Колку треба да имам горе утакмици за доле да можам да играм 3/5 или 4/6 за 20че ?

Atalanta - Napoli - 2-2 & 3+
Sassuolo - Verona - 2
Roma - Parma - GG & 3+
Chaves - Viseu - 1

----------------------------------------------------

West Bromwich Albion - Liverpool - 2
Atletico Madrid - Real Sociedad - GG 1/2
Athletic Bilbao - Real Madrid - 2
Juventus - inter - 1 & 3+
Betis - Espanyol - 2 & 3+

Друг пат прашај каа че сакаш голема пара да ставаш на хокеј :icon_lol:

Анахајм никако не беше за 1...таа беше каа шо викат trap коефициент.

Анахајм последните 2-3 утакмици се ептен незаинтерисирани а и не се нешто посебно мотивирани, му бегат на Чикаго 5 бода а Далас се ногу јаки у последните неколку утакмици и мотивирани се у пм, се борат за у плејоф.

Ја а имав на едното чиста двојка на другото Х2 ама испопаѓав на други

U pm,mn cudni rezultati..i toa posledno vreme ne gi pratam mn,na pocetokot da,a i imase super rezultati,mislam skoro site vlagaa spored ocekuvanoto.
Eve ke te prasam za vecer,Montreal za vecer?!sakam na pogolema suma zaedno so edno od Juventus ili Real M da gi vrzam..ja imam konkreten tip za ovoj par,pa da ve poslusam ednaska vas.

U pm,mn cudni rezultati..i toa posledno vreme ne gi pratam mn,na pocetokot da,a i imase super rezultati,mislam skoro site vlagaa spored ocekuvanoto.
Eve ke te prasam za vecer,Montreal za vecer?!sakam na pogolema suma zaedno so edno od Juventus ili Real M da gi vrzam..ja imam konkreten tip za ovoj par,pa da ve poslusam ednaska vas.

Ја би а избегнал, Монтреал имаа ногу тешки утакмици...исто и таа вчера против Тампа ја 1 а мислев они ептен заебаа.
Винипег се машини, со новиот тренер само 2 изгубени имат а 7 победи, имат далеку подобра игра и терат нагоре накај плејоф...според мене да играеа вака и пред тоа сега че беа у плејоф секако ама ете изгледа до тренерот било.
Монтреал исто ми стана гнаса тим каа Бостон па ногу ретко нив би ги ставил на тикет.

Ја да морам да а играм би а играл 2.

Ама мое мислење избегни НХЛ, секако само 2 утакмици има и не се за пишење а и не вреде Монтреал да го пишиш на 1.95 коефициент па и да победе.

Ја би а избегнал, Монтреал имаа ногу тешки утакмици...исто и таа вчера против Тампа ја 1 а мислев они ептен заебаа.
Винипег се машини, со новиот тренер само 2 изгубени имат а 7 победи, имат далеку подобра игра и терат нагоре накај плејоф...според мене да играеа вака и пред тоа сега че беа у плејоф секако ама ете изгледа до тренерот било.
Монтреал исто ми стана гнаса тим каа Бостон па ногу ретко нив би ги ставил на тикет.

Ја да морам да а играм би а играл 2.

Ама мое мислење избегни НХЛ, секако само 2 утакмици има и не се за пишење а и не вреде Монтреал да го пишиш на 1.95 коефициент па и да победе.

Znaci nigde ne spomna opcija na golovi,a mi se cini deka lagano ke ostane na under 5.5,super koef 1.75

5.5- не е лош коефициентот ама и 4.5+ мислам дека че има некој гол повише ама каа шо ти кажав мене никако не ми се пишат па сеа ти си знајш

Чим си а намислил 1 или Under ставај а

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom