Top Gear

Искочена е

кажи сезона и епизода?

Иначе најдобро автомобилско шоу во целиот свет, ама си имаат голем буџет си прат шо сакат. Го следам на алфа, ама планирам да си ги симнам од почеток сите да си ги изглеам :)

Кај можам да ги најдам сиве епизоди со српски, хрватски или македонски превод ?

Дефинитивно најдобро car-show на светот. Ги имам гледано сите епизоди до сега со исклучок на првите сега ги симнав и не можам да преќинам :vozbud:

Sramota, samo 4 stranici.

Poslednive (blok) epizodi bea odlicni. Za pronaoganjeto na izvorot na Nil. Nema golemo posvetuvanje na avtomobilite vo vakvite epizodi ama prilicno zabavni.

Sramota, samo 4 stranici.

Poslednive (blok) epizodi bea odlicni. Za pronaoganjeto na izvorot na Nil. Nema golemo posvetuvanje na avtomobilite vo vakvite epizodi ama prilicno zabavni.
ПОдобра емисија за автомобили , здравје ...
Одлично им беше финалето на 19 сезона , само жал ми е за караваните , што се не претрпеа :place:И многу кратко им трае сезоната , само 6-7 епизоди , кој ќе ги чека до есен .
Одлична сезона нема што . Кога ќе ми текне колку Kia Ceed и Kia Sportage испокршија "играјќи" рагби со нив:D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Почна новата сезона 21-ва по ред :vozbud:
Ајде импресии кој ја гледал, и ако имате линк за download или онлајн да се гледа :love:

Почна новата сезона 21-ва по ред :vozbud:
Ајде импресии кој ја гледал, и ако имате линк за download или онлајн да се гледа :love:

На 10-ти почнува на БиБиСи Америка таму ќе ја гледам :D Според најавиве што ги гледав има да е уште појака од предходниве 2 сезони

На 10-ти почнува на БиБиСи Америка таму ќе ја гледам :D Според најавиве што ги гледав има да е уште појака од предходниве 2 сезони

која ти е та BBC Amerika?
да не се префрлаш ти на Top Gear USA? :D

пу пу пу скраја било :pos:американскиот е катастрофа многу досаден :) оваа е BBC само што се прикажува во америка не е BBC 1 или BBC 2 http://www.bbcamerica.com/

Американци какви да бидат иначе :D
Инаку излезе торентот на замунда, првава епизода не ме бендиса али тие шро следуваат изгледа ќе бидат одлични според најавата (y)

Конечно тема да најдам за TopGear ,ја имам изгледано цела со овој ‘‘нов‘‘ формат,а и од тие старите имам фатено некоја сезона.
Новава сезона нема што да се коментира ,се знае стандардот, прегледот на P1, jizz jizz jizz everywhere ,само ќе не остават да чекаме две три епизоди за лапот, мислам прв ке биде на таблата, али се убив од смеење , Џереми вика електричниот мотор кој се полни со генератор ,генераторот 700коња:pos::pos:

http://transmission.blogs.topgear.com/2014/02/10/video-behind-the-scenes-with-tom-hiddleston/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom