D-r-ot
од поликлиника
Него, јас пред некое време гледав на Discovery. Не ми текнува која Discovery беше, но ги даваа лудациве и баш пријатно се изненадив. Зошто нели само Fifth Gear ги даваа? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мислам дека не давале Top gear. Новите епизоди на Fifth Gear сега се многу слични со Top Gear почна и они да прават глупости :tv:Него, јас пред некое време гледав на Discovery. Не ми текнува која Discovery беше, но ги даваа лудациве и баш пријатно се изненадив. Зошто нели само Fifth Gear ги даваа?![]()
Мислам дека не давале Top gear. Новите епизоди на Fifth Gear сега се многу слични со Top Gear почна и они да прават глупости :tv:

Е тогаш сум пропуштил а на кој discovery канал ги гледаше ?Ако Џереми Кларксон води Fifth Gear, тогаш во прави си.![]()
Lugje ne mi se veruva, so e ova cel forum NIKOJ NE SLUSNAL ZA TOP GEAR??? Emi poarno i da se zatvori temata togas...

Е тогаш сум пропуштил а на кој discovery канал ги гледаше ?
таа што е црвената во позадина
)
Ова е една од оние реченици која ретко може да ја чуете од некого на телевизија: "Се обидував да натоварам мртов Македонец од 140 килограми, во багажникот на Ролс Ројс, во Албанија."
а јако ќе биде :smir: едвај цекам да ја видам таа епизодаTOP GEAR во Албанија!
Последниот месец Clarkson,May и Hammond беа во Албанија да снимаат. Од YouTube Christmas Special 2010 видов дека James May ќе вози Zastava 101 Skala 55таа што е црвената во позадина
)
![]()
а јако ќе биде :smir: едвај цекам да ја видам таа епизода