Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Stoke - Man Utd 2 @ 1.57
West Ham - Swansea 1 @ 2.80
Schalke 04 - Wolfsburg 1 @ 2.05
Augsburg - Werder Bremen X @ 4.00
Milton Keynes Dons - Tranmere 2 @ 6.00

216 коефициент

Милан 0-2
Порто 2и2-3
Бенфика 2и2-3
Њукасл 1
Хановер ГГ3+
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 10:29 ---
Милан 0-2
Порто 2и2-3
Бенфика 2и2-3
Њукасл 1
Хановер ГГ3+

Барса 1&3+ (1.45) стави зграда и за грујо да има еден стан (y)

ЕДИТ ботоЈ холандски бе 57ма се закочивте :tapp:

IMG_20140201_105618.jpg

Во спортлифе колку утакмици најмногу може да се играт на тикет ?

Бетсити исплаќа само во таа кладилница кај што си уплатил ?

Бесанкон - Ле Авр 2(-1,5) 1,90 :eek: ја планирав да ја играм и на 3,5 хендикеп али и вака е подобро :icon_mrgr: немав време да ви ја пишам оваа Астраханочка со Елче еве ги гледам парче ги прават

Нерешени одамана не сум типувал и мислам дека може малку и осетот ми е загубен, ама оваа уште од минатата недела ми светна и ќе ја испочитувам.

Болоња-Удинезе Х @3.2

Удинезе е во катастрофално лоша положба. Резултатите сезонава им се нула во споредба со минатите сезони, а и играта им е никаква. Одиграа тука-таму по некој натпревар но воглавно се лоши. Болоња од друга страна пред некое време го промени тренерот и се подобри малку, ама уште не е се средено таму. Грчевито ќе се бори за опстанок. Истото важи и за Удинезе, освен ако драстично не се смени нешто. Затоа мислам дека вечер премногу ќе биде за било кој од двата тима поразот, па поделбата на бодовите според мене е најреален исход. Ако излезе така ќе ни биде одлична основа за понатаму да играме во корист на Удинезе.

Бесанкон - Ле Авр 2(-1,5) 1,90 :eek: ја планирав да ја играм и на 3,5 хендикеп али и вака е подобро :icon_mrgr: немав време да ви ја пишам оваа Астраханочка со Елче еве ги гледам парче ги прават

Сигурен си за овие? Крим - Ларвик исто ми фаќа окото за 2ка, ќе ги биде? Крим читав имале проблеми нешто

Њукасл-Сандерленд да има црвен на утакмицата, ама касно е веќе ќе почне. Големо дерби е ова, очекувам доста борба. Затоа плус 5.5 на жолти картони 1.72 е добра опција.

Gyor 1 ( rakomet )
Alfreton 3+
Sutton 2+
North Feribby 3+
Telford 2+
Dardfor 2+
Millwall 2+
Hamillton 2+
Preston 1
Man utd 2
Fulham 1X
Barca 1T1