ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Што и да е.
Не ме интересира дали е јури, јаои или нормално. Ме иритира.

Ах која ноќна мора е тоа што сексот е нормален дел од животот.

Ако толку ти сметаат ечи елементи во серии, ограничи се на Гибли филмови, G-rated серии, Cartoon Network и Дизни.
Не мора истиот коментар да го постираш за секоја серија.

при крај сум со Ao no Exorcist не сум баш задоволен дајте некоја интересна препорака за Аниме само без романси orcist

при крај сум со Ao no Exorcist не сум баш задоволен дајте некоја интересна препорака за Аниме само без романси orcist

Пробај Afro samurai,ninja scroll,Trigun,Another не ми текнуваат други без романси:D,Аo no Exorcist is it good?

Пробај Afro samurai,ninja scroll,Trigun,Another не ми текнуваат други без романси:D,Аo no Exorcist is it good?
Pa kako da ti kazam za razlika od nekoi bez vrska dobro e Ao no Exorcist a shto se odnesuva do preporakata ninja scroll I afro samurai gledano veke Trigun ke go probam sum slushnal dobri komentari za nego samo sum go zaboravil arigato gozaimasu ^_^ i

Douitashimashite, за Триган интересен не е неш посебно ама сепак really enjoyed it, it was funny,пробај го Анодер 12 еп. хорор аниме, ако веќе го немаш гледано.:)

Douitashimashite, за Триган интересен не е неш посебно ама сепак really enjoyed it, it was funny,пробај го Анодер 12 еп. хорор аниме, ако веќе го немаш гледано.:)

ok i will give it a try :D

"Darker than Black" или "Darker than Black Gemini of the Meteor" што да гледам прво?

Знаеете некоја онлајн браузер игра (YuGiOh; Bakugan..) тоа нешто да се игра и со други играчи а да не треба да се даунлоадира.. Фала.

Под фан сервис спаѓаат само сексуалните елементи?

Така нешто,фан сервис се епизоди кои авторите ги прават за да ја привлечат повеќе машката популација.На пр. сите ликови одат на плажа,таму женските ликови се разголени по гаќи и прслуци,овие епизоди немаат никаква врска со приказната на анимето.

Така нешто,фан сервис се епизоди кои авторите ги прават за да ја привлечат повеќе машката популација.На пр. сите ликови одат на плажа,таму женските ликови се разголени по гаќи и прслуци,овие епизоди немаат никаква врска со приказната на анимето.
Како мислиш епизоди? Нели се тоа сегменти во нормални епизоди? Пример High school of dead (со се OVA) и во High school dxd моментално ја пратам и го приметив истово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom