Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Многу ми смета. Ми се превртуваат цревата од неа.
Pa makar i da e seks pomegu gej osobi-yaoi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ми смета. Ми се превртуваат цревата од неа.
Што и да е.Pa makar i da e seks pomegu gej osobi-yaoi?
Што и да е.
Не ме интересира дали е јури, јаои или нормално. Ме иритира.
при крај сум со Ao no Exorcist не сум баш задоволен дајте некоја интересна препорака за Аниме само без романси orcist
Pa kako da ti kazam za razlika od nekoi bez vrska dobro e Ao no Exorcist a shto se odnesuva do preporakata ninja scroll I afro samurai gledano veke Trigun ke go probam sum slushnal dobri komentari za nego samo sum go zaboravil arigato gozaimasu ^_^ iПробај Afro samurai,ninja scroll,Trigun,Another не ми текнуваат други без романси,Аo no Exorcist is it good?
Douitashimashite, за Триган интересен не е неш посебно ама сепак really enjoyed it, it was funny,пробај го Анодер 12 еп. хорор аниме, ако веќе го немаш гледано.![]()
Darker Than Black"Darker than Black" или "Darker than Black Gemini of the Meteor" што да гледам прво?
http://www.duelingnetwork.com/Знаеете некоја онлајн браузер игра (YuGiOh; Bakugan..) тоа нешто да се игра и со други играчи а да не треба да се даунлоадира.. Фала.
Под фан сервис спаѓаат само сексуалните елементи?
Како мислиш епизоди? Нели се тоа сегменти во нормални епизоди? Пример High school of dead (со се OVA) и во High school dxd моментално ја пратам и го приметив истовоТака нешто,фан сервис се епизоди кои авторите ги прават за да ја привлечат повеќе машката популација.На пр. сите ликови одат на плажа,таму женските ликови се разголени по гаќи и прслуци,овие епизоди немаат никаква врска со приказната на анимето.