B
Beck's
Гостин
Знае ли некој дали и кои картички може да се користат на PS Store?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки знае некој зошто ова ми го појавува кога ќе ја пуштам F1 13?
![]()
На 12-ката го немав овој проблем, и вчера ја симнав 12-ката да ја играм и за неа истово ми го покажуваше...Чаре?
Имаш некоја стара графичка што не поддржува DirectX 11 и 10, а играта најверојатно го бара тоа.
Прегледај го приврзокот 81683
Фифа 13 ама со модој од 14 е и ми го ваѓат ероров, дајте чаре или овој фајлов шо фалит пратете ми го неможам да се снајдам сам.
Кракот копирај го и вметни го каде што ти е снимена играта
Ставено е крак ама не ваљат пак
Си симнав Far Cry, ја инсталирав, краковав, ја уклучив и се игра. Почнав како во некој тунел и се беше во ред со сликата, ама... кога излегов надвор, земја немаше. Се беше сино. Мислам не скроз се, туку „подот“ ако можам така да го наречам. Земјата, патиштата ништо не се гледа. Чаре? Нешто да не треба да се приинсталира или до торентот е? И ако знај некој добар торент нека ми кажи.
Види некои пачови дали има за играта, инсталирај ги најновите па тогаш пуштај. И дали ти е некоја RIP верзија?
Епа вака имам лап топче 15.6 инчи и сеа поентата е што на Кантер 1.6 од страна имам црни ленти, фактички на пола екран ми е цс само? Чаре?