Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png

Уствари емисијава се вика Х-Фактор..може некој да има феноменоменален глас ама ако го нема Џ Факторот во него Џабе. Мора харизма да се има, не знам зошто само хејтате

Има просечен глас, но ете има икс фактор за на сцена. Многу светски пејачи со лош или просечен глас го имаат овој икс фактор.
Лукијан ми е сепак подобар. Он пее деветти.

Прекрасно, само стајлингот му го утнале.

Истото го искоментирав ко тебе. Латино песна, а облечен ко за пред маало. :( Нешто кошуљица сексиљава требаше.:icon_mrgr:

Не. Он има харизма, осмех и лепота. Шармантен е и девојчиња го обожаваат. Затоа е уште тука :)

Секогаш ќе има вакви што се гураат со лепота. Ако победи детево, пиши пропало.

Исто и Александра, ништо посебно.

Ова е шоу бизнис..мора лепота.. порадо би гледал човек со харизма и изглед а просечен глас него ли човек ни без изглед ни без харизма со супер глас (ова уствари објаснува зошто оперите и не се толку многу гледани :D )

Оваа со ногава Анџелинка ја имитира а ? :D

Ovaa aleksandra. s nema glas ama kakva e :rolleyes: :love: a stilstite neka se ebat vo gazot.

Уствари емисијава се вика Х-Фактор..може некој да има феноменоменален глас ама ако го нема Џ Факторот во него Џабе. Мора харизма да се има, не знам зошто само хејтате

Епа нека идат на модна писта тогаш. За пеење е срањево, не само харизма и осмех. А на Алекса изгледа појака страна му е осмехот.

Кога ќе се појави некој како Венди..... тогаш ќе речам..... е еве го победникот :)

Секогаш ќе има вакви што се гураат со лепота. Ако победи детево, пиши пропало.

Исто и Александра, ништо посебно.

Види, боље он него ли Чато :P

Не ми смета мене што Алекса и Александра се гураат со лепота, искрено, поише ми смета Даниел што ја форсира онаа блага патетика, а нема потреба со неговите вокални способности.

Александра С. ми личи на Дајан Лејн во Streets of fire и ептен субјективно ради тоа ја сакам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom