Европско првенство за мажи - Данска 2014 | Франција шампион! |

Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха Данците:D
23 гола за едно(едно,едно,едно):гик: полувреме нема примено Фаворит Машини за перење(на времето така се викаше ракометниот клуб од Радовиш):pos:

Колку ми е мило за Данците. Сега ни судии ни 14 000 баби и дедовци на трибините не им помагаат :D

Со цепелинов мислам судијата требаше крај да свири. 23 гола за едно полувреме им начукаа! Хахаха

П.С. Ѓоргиевски џемперот на попуст го купил.

Хрватска да беше во финалево бар ќе беше интересно,тоа е коа се гураш во финале со судии.
Ова е најслабата Данска до сеа според мене.:tapp:

Ајде бе Данска вратете се! Малце голманиве и одбранава да се стегнат и обавезно форсирање брз центар, без разлика што може да се прават грешки - очигледно Французиве не се снаоѓаат така во одбрана..

Lad os gå Danmark! :D

Ќе се врати Данска бре ..

сакам да кажам, Хансен ќе ја врати ...

ајт Чао.

Низ нос им излезе тоа со хрвативе во 1/2 финале што се случуваше.АКО!!! така им треба на глупациве.40ка да примат ќе ми биде најголем кејф.

Данска катастрофа - втор дел.

Се под -16 им е напредок.

Ова данциве ако не се угушат во финале не се живи. Се надевам дека во второ ќе ги стигнат за да биде поинтересно ама тешко,многу јако првенство играат французиве. Инаку кај французиве тоа гнасите не ја пееа францускката химна,само Нарцис. Гнаси.

Гоце џемперов :ROFLMAO:

c913a62ec3abc48b121cf520582195f41528efafb2a0a5156f9fd665ae2053d7.jpg

Битолчани ќе знаат шо е мајтапо. :icon_mrgr:

на мене ли само ми изгледаат овие на трибиниве што аплаудираат ко со блага ретардација да се :confused:

колку ми е мило аууууууууууууу
ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom