FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
после лошото издание на пес одлучив да почнам да ја играм играва и многу ми е тешко неможам да издриблам играч сакам да прашам дали има некоја финта како да се дрибла и такви ствари

после лошото издание на пес одлучив да почнам да ја играм играва и многу ми е тешко неможам да издриблам играч сакам да прашам дали има некоја финта како да се дрибла и такви ствари

Под default на пес се држи брзо трчање НОНСТОП, кај фифа не е баш така. Е бидејки ти си навикнат на тоа и несвесно го правиш, играчите на фифа имаат многу лоша контрола кога правиш прием или водење на топка со брзо трчање. Пробај изиграј неколку утакмици без ВООПШТО брзо трчање, онака како тренинг дур ја одвикниш таа грда навика, после ќе ти биде полесно.
Иначе има финти за дриблање, но тие се за кога ќе имаш понапреден level на exp. Се прават до десен аналог.

Пипл,ај дајте ми фифа 14 торент да симнам,и јас сакам да транзитирам ма Фифа ... пратете ПП на мене, ако може не знам со најновиот апдејт на играва и цаки,совети,како апдејт постојано да и праам ... позз :)))

Користи некој пач,мод за фифава пошто тој на модингвеј не функционира поради различното .ехе?

Денес ја пробав.
По 14ката за ПЦ пљукав, но за на ПС4 можам да кажам дека е совршенство. Ненормално течна игра.
Браво.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Решив да го пробам менаџер модот, ама цело време ми крашнува и тоа на рандом места...
Друг некој има ваков проблем или да си барам одма друг крак ? :)

има ли некој пач со трансфери и ако има нека ми прати некој ако може?

некој да прати линк по пп од исправна верзија на фифа да симнам

Има ли бре нешто да го оправиме трансферите од 3DM. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom