WWE

C

Castiel

Гостин
Зошто ги хејта Белите, и одговор:

И второ, не знам колку знаете ама на оние shoot videa што се на јутјуб со поранешни ѕвезди има еден running joke, скоро во секое shoot interview има некој што на заебанција ќе праша "How big is Batista's dick ?" и сега некој во темава пишал нешто како " Дечки не го поставувајте ТОА прашање.." алудирајќи на ова со Батиста, и јас на заебанција пошто нели не специфираше за кое прашање мисли му пишав да не мисли на прашањето "What's the meaning of life? " и Мариа изненадувачки ми врати:

Него оваа има грчко потекло ради презимево ?
Ништо чудно..али јака е мајке ми ...добро може некое килце плус ама ипак ... башка sucker for redheads сум...побарај и скајп може ќе ти се посреќи :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ништо чудно..али јака е мајке ми ...добро може некое килце плус ама ипак ... башка sucker for redheads сум...побарај и скајп може ќе ти се посреќи :D
Како бе килце плус ? :eek::eek::eek::eek: Тебе love interests ти се соленки ? :D

C

Castiel

Гостин
Како бе килце плус ? :eek::eek::eek::eek: Тебе love interests ти се соленки ? :D
Сеа не ептен ...ама ипак може она некое килце .. 2-3.... :) за споредба да биде нешо како Ники бела....а не како бри ...Ипак ко ќе фатиш да има шо да фатиш...онака мерачки... :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сеа не ептен ...ама ипак може она некое килце .. 2-3.... :) за споредба да биде нешо како Ники бела....а не како бри ...Ипак ко ќе фатиш да има шо да фатиш...онака мерачки... :D
Epa od birača nema jebača :D

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Кој ќе победи на Royal Rumble 2014? :sneaky: ..според мене најголеми шанси има Батиста..а помеѓу кандидатите тука се може и СМ Punk, Orton, ништо чудно да изненадат и од Шилд..а кој знае каква фрка може да направи и Triple H..добро е што се враќа и Sheamus...Brogue Kick..:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мисија: Остани цел ден без спојлери за РР...

Вака на хартија најголеми шанса за победа имаат Панк,Батиста,Брајан,Шејмус. Од овие најслаби шанси има Брајан а најголеми Батиста. Потенцијално изненадување би било ако победи Тејкер. Исто ќе биде интересно ако Сена го победи Ортон што не исклучувам. Исто се надевам на изненадување некое да победи хил т.е некој како Леснар можеби ? Ќе биде интересно во секој случај само да не се спојлнам..

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Очекувам Вајат да го победи Брајан а Шејмус да го елеминира од РР мечот. Батиста освојува РР веројатно со поделена реакција на публиката. Сина губи со вмешување на Бреј Вајат или некој друг безврска начин ( нешто без врска како тој што ја возеше колата во понеделникот ќе се вмеша во мечот :facepalm:).

СМ Панк не знам доп каде ќе оди ама се надевам дека ХХХ некако ќе се вмеша оти ако продолжат вака можно е Кејн/СМ Панк на ВМ :facepalm: Е тогаш дефинитивно престанувам да гледам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јас ќе се откажам од гледање ако Брајан победи вечер. Крајно не логично ќе биде Брајан да победи, едноставно нема логика зошто Брајан би победил.

Идеално решение мене би ми било Тејкер да се врати и да победи вечер, а Сена да биде шампион и да гледаме Тејкер-Сена титула-серија меч на ВМ.

Мејн-евентот на ВМ 30 мора да биде нешто неверојатно и на хартија и во реалност. Освен некој triple threat меч, во моментов само два меча можам да видам што реално заслужуваат да ја затворат ВМ 30. Се друго би било тапа:
Панк-Сена и Сена-Тејкер.

C

Castiel

Гостин
Јас ќе се откажам од гледање ако Брајан победи вечер. Крајно не логично ќе биде Брајан да победи, едноставно нема логика зошто Брајан би победил.

Идеално решение мене би ми било Тејкер да се врати и да победи вечер, а Сена да биде шампион и да гледаме Тејкер-Сена титула-серија меч на ВМ.

Мејн-евентот на ВМ 30 мора да биде нешто неверојатно и на хартија и во реалност. Освен некој triple threat меч, во моментов само два меча можам да видам што реално заслужуваат да ја затворат ВМ 30. Се друго би било тапа:
Панк-Сена и Сена-Тејкер.
Има логика и брајан да тепа...најовер е од сите...дури поовер некој до сега незнам дали имало...може слободно да ја контролира публиката како што сака и да тепа ќе добие најголема реакција од сите...башка на ВМ да осови титулата и конечно да биде шампион ко што треба нема да има поубав завршеток...е сеа проблем е што ако иде ова вака најверојатно Ортон ќе е шампион до тогаш па МЕ на вм 30 Брајан ортон не ми штима нешто...како и да е ако не тепа би сакал да видам Брајан вс Тејкер и конечно он да ја прекине серијата...се зависи од Тејкер ова....пошо он одлучува за тоа...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има логика и брајан да тепа...најовер е од сите...дури поовер некој до сега незнам дали имало...може слободно да ја контролира публиката како што сака и да тепа ќе добие најголема реакција од сите...башка на ВМ да осови титулата и конечно да биде шампион ко што треба нема да има поубав завршеток...е сеа проблем е што ако иде ова вака најверојатно Ортон ќе е шампион до тогаш па МЕ на вм 30 Брајан ортон не ми штима нешто...како и да е ако не тепа би сакал да видам Брајан вс Тејкер и конечно он да ја прекине серијата...се зависи од Тејкер ова....пошо он одлучува за тоа...
Има логика ако се водиш како фан. Реално тоа што е овер нема врска.
Го споредувам Брајан со Мик Фоли (пред неколку страни нели го спомнав). Кога Тони Скијавоне спомна дека Фоли ќе ја освои титулата на Raw, WCW изгуби мноооогу гледачи, сите се радуваа за титулата на Фоли...ииии после една недела ја изгуби.

Фоли има само еден мејн-евент и тоа како дел од Фатал 4 Way. Во својата кариера КОМБИНИРАНО Фоли ја нема држено титулата повеќе од месец. А секоја вечер фановите навиваа за него и беше овер. Истово важи и за Џеф Харди. Џеф Харди е во WWE од раните 90ти (да точно е ова), како дел од таг тим и како сигнл борец беше ептен овер, вкупно титулата комбинирано ја има држено 2 месеца.

Едноставно некои луѓе не се материјал за мејн-евент. Андертејкер. Провери му статистика колку титули има освоено. Најверојатно АДР има повеќе титули од него. Пред да биде стриков има еден ВМ мејн-евент и тоа срање од мејн-евент. Повеќето мечеви на ВМ му се подпросечни. Па сите го памтиме како легенда исто како и Фоли. Едноставно некои луѓе се подобри без титула.

Ова овдека го пишувам пошто Америве не сфаќаат ни да им нацрташ па се надевам тука ќе ме сфатите :D

И ај од кога ќе почне РР не пишувам и ќе гледам да останам без спојлери (што се сомневам дека ќе ми успее)

C

Castiel

Гостин
Има логика ако се водиш како фан. Реално тоа што е овер нема врска.
Го споредувам Брајан со Мик Фоли (пред неколку страни нели го спомнав). Кога Тони Скијавоне спомна дека Фоли ќе ја освои титулата на Raw, WCW изгуби мноооогу гледачи, сите се радуваа за титулата на Фоли...ииии после една недела ја изгуби.

Фоли има само еден мејн-евент и тоа како дел од Фатал 4 Way. Во својата кариера КОМБИНИРАНО Фоли ја нема држено титулата повеќе од месец. А секоја вечер фановите навиваа за него и беше овер. Истово важи и за Џеф Харди. Џеф Харди е во WWE од раните 90ти (да точно е ова), како дел од таг тим и како сигнл борец беше ептен овер, вкупно титулата комбинирано ја има држено 2 месеца.

Едноставно некои луѓе не се материјал за мејн-евент. Андертејкер. Провери му статистика колку титули има освоено. Најверојатно АДР има повеќе титули од него. Пред да биде стриков има еден ВМ мејн-евент и тоа срање од мејн-евент. Повеќето мечеви на ВМ му се подпросечни. Па сите го памтиме како легенда исто како и Фоли. Едноставно некои луѓе се подобри без титула.

Ова овдека го пишувам пошто Америве не сфаќаат ни да им нацрташ па се надевам тука ќе ме сфатите :D

И ај од кога ќе почне РР не пишувам и ќе гледам да останам без спојлери (што се сомневам дека ќе ми успее)
Точно е дека мик и харди беа неверојатно овер и они...ама па не беа толку колку во споредба со Брајан башка немаа чант како што има брајан да можат толку да направат да еруптира цела сала...се сложувам дека не е баш МЕ брајан пошто е стварно ужасен на мик...ТЕјкер е тејкер само поради тоа што некако се склопиле коцките да биде непоразен на ВМ и винс одлучил да продолжи така...

Е сеа Премногу е очигледно да се очекува Батиста да победи вечер па најверојатно ќе има некој опасен твист на рамбл...Панк нема да победи ама ќе биде до крај таму....затоа брајан ми е најлогично онака..ама пак осеќам некој 4 ќе биде што стварно нема да очекуваме...е сеа колку ќе биде добро ќе видиме...А тејкер да се врати вечер не верувам дека би ризикувале...во години е се мачи со повреди и најбитно е да е здрав за ВМ...така да не би требало нешто да прават со него...едино пред ВМ да му дадат некој меч колку за во форма да влезе и тоа со некој што стварно ќе може да го заштити

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мех може сигурно Тејкер 5-10 мин да издржи во ваков меч.

Него заборавив да спомнам дека уште една причина зошто Брајан нема да победи е бидејќи имаше меч со Сена и Ортон пред неколку месеци.
Реално би требало Батиста да освои РР и би бил сосема ок со негова победа има и те како добра причина за овие мечеви би требало да бидат ок, ама пак на ваква ВМ мејн-евент Батиста-Ортон/Сена не би штимало некако...

До сега само еден меч ми е некако најсигурен за ВМ: ХХХ-Панк а вечерва ќе видиме што ќе се случи со другите. Има некои шпекулации за Шејмус-Брајан што искрено јас би сакал да го видам иако шупаците од IWC ќе го хејтаат ептен.

C

Castiel

Гостин
Не мора да значи дека Ортон/Сина ќе бидат сеуште шампиони...рачунај има неколку ппв пред вм ...ЕChamber ...таму може да има промена...Батиста ми е онака...незнам веќе видено..треба нешто свешо нешто ново..сме глеале доста мечеви и со Сина и со ортон...па пред да си отиде имаше едно 3-4 меча со сина...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
И ја мислам дека може Брајан да тепа на РР па на ВМ може да видиме нешто слично како ВМ 20. Сега може да биде Брајан ( наместо Бениот ) против некој од Сина, Ортон и Батиста ( наместо Шон и ХХХ ) па Брајан може да направи Батиста или Ортон да се откаже ( нешто како Трипл Х на ВМ ). ТОа ќе биде голем успех во кариерата. Па на крајот може да видиме славење на Панк/ Брајан како Еди/Бениот на ВМ 20. А искрено и не верувам дека со Брајан ќе се изгубат гледаче. Он не е овер само од некој marks туку и од цела публика а искрено не верувам дека може да биде полош од Ортон кој веројатно ако не е со големо има како Сина/Батиста ќе доведе до колапс. Пример за тоа е мечот на СС со Биг Шоу каде имаше само 180 buyrate. Брајан дефинитивно е подабар од Ортон во тој сегмент.

Али сепак тоа е само една опција ( која е подобра но за жал нема да се случи ). Батиста веројатно ќе тепа и ќе има меч со Ортон. Панк против ХХХ, Сина против Вајат. Тејкер/Леснер и Шејмус/Брајан се шпекулира дека ќе бидат другите мечеви и веројатно така ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom