Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
За момент помислив дека ќе ги хејта а тоа сасвим спротивно било. Ми олесна :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За момент помислив дека ќе ги хејта а тоа сасвим спротивно било. Ми олесна :ROFLMAO:

Ja не разбирам како може вакво нешто да незнаеш, се понашаш као да си член од, незнам, 2010та. :D
Затоа да ти кажам, аs an ex to a next, do your homework пред да постираш вакви ствари, оти познавајќи го момакот дискутиран, youre in the..

https://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E

Kampanjata za vrsenje inception vrz Plax da gleda Archer prekinuva tuka.

Eve citnete kvalitetna recenzija za Filth.

Ja не разбирам како може вакво нешто да незнаеш, се понашаш као да си член од, незнам, 2010та. :D
Затоа да ти кажам, аs an ex to a next, do your homework пред да постираш вакви ствари, оти познавајќи го момакот дискутиран, youre in the..

https://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E

Kampanjata za vrsenje inception vrz Plax da gleda Archer prekinuva tuka.

Eve citnete kvalitetna recenzija za Filth.

Ако не почни да гледа ќе почниме со неговиот лек.

Plah you have been warned.

За соба од 15 квадрати освен дрва друго најдобро средство за загревање? (клима,пелети..)

Пост на Анон без слика од неговиот фап фолдер како ајвар без сирење..иде али не е тоа тоа.

Da spodelam edno iskustvo. Vcera okulu 21.00h vo bitola beshe okulu 0ºC. Bev kaj prijatel koj poseduva agolna klima inverter Osaka (vnatreshna edinica e kako cetvrtina burek da recime). Ne znam tocno koj model e. Vnatreshna temp kaj nego vo dnevna (KUKA, nova dograma, ne e lepenka, za izolacija ne znam) beshe 24ºC I covekot e Prezadovolen. Inace se raboti za model koj e nabaven pred 6-7godini za okulu 1000 evra. Ocigledno se rabotii za dobar brend.

Каде кај нас има да се набават Gree Invertor клима уреди. Мислам дека видов во Мега Куманово, но кој друг е застапник или увозник и ги продава? По ова што го гледам и читам од вас ги фалите многу?
Планирам да земам една за во ходник и да решам доста работи...Сега за сега со Тошибата и Бекото греам околу 70 квадрати и океј е. Ама пошто куќата ми е на спрат, долниот спрат, односно ходникот и скалите кои што имаат околу 25 до 30 квадрати немаат греење во моментот, па планирам да ставам некое грејно тело и да го решам и тој дел...
Кој модел би го препорачале? Со ознака нормално... :)

Каде кај нас има да се набават Gree Invertor клима уреди. Мислам дека видов во Мега Куманово, но кој друг е застапник или увозник и ги продава? По ова што го гледам и читам од вас ги фалите многу?
Планирам да земам една за во ходник и да решам доста работи...Сега за сега со Тошибата и Бекото греам околу 70 квадрати и океј е. Ама пошто куќата ми е на спрат, долниот спрат, односно ходникот и скалите кои што имаат околу 25 до 30 квадрати немаат греење во моментот, па планирам да ставам некое грејно тело и да го решам и тој дел...
Кој модел би го препорачале? Со ознака нормално... :)
Gree si ima svoja Internet strana na mk. Od tamu mozesh da dobiesh kontakt I ponuda. Mene mi ponudija gree change 18000 btu za 44 ili 45 k

Нема шанси и не смее Лео да земе пред Меконахи, Лео добар, Метју спектакуларен... А и за Редфорд ми е криво што нема номинација, али ај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom