Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За момент помислив дека ќе ги хејта а тоа сасвим спротивно било. Ми олесна![]()
Ja не разбирам како може вакво нешто да незнаеш, се понашаш као да си член од, незнам, 2010та.
Затоа да ти кажам, аs an ex to a next, do your homework пред да постираш вакви ствари, оти познавајќи го момакот дискутиран, youre in the..
https://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E
Kampanjata za vrsenje inception vrz Plax da gleda Archer prekinuva tuka.
Eve citnete kvalitetna recenzija za Filth.
Вечер на Телма од 23:00 (можеби и порано) Shawshank Redemption
За соба од 15 квадрати освен дрва друго најдобро средство за загревање? (клима,пелети..)
Пушти си некој анимиран, ем кул ем ќе те релаксира![]()
Gree si ima svoja Internet strana na mk. Od tamu mozesh da dobiesh kontakt I ponuda. Mene mi ponudija gree change 18000 btu za 44 ili 45 kКаде кај нас има да се набават Gree Invertor клима уреди. Мислам дека видов во Мега Куманово, но кој друг е застапник или увозник и ги продава? По ова што го гледам и читам од вас ги фалите многу?
Планирам да земам една за во ходник и да решам доста работи...Сега за сега со Тошибата и Бекото греам околу 70 квадрати и океј е. Ама пошто куќата ми е на спрат, долниот спрат, односно ходникот и скалите кои што имаат околу 25 до 30 квадрати немаат греење во моментот, па планирам да ставам некое грејно тело и да го решам и тој дел...
Кој модел би го препорачале? Со ознака нормално...![]()