какви ти се тие полиња за едитирање ???kako da napravam web strana koja kesodzri polinja za editiranje ne begajte od temata ne mi spomnuvajte cms??
http://www.bloggerbuster.com/2007/10/how-to-use-background-image-for-your.htmlЗдраво, луѓе.
Еве вака, терам многу време, на гугл, јутјуб но не најдов.
Значи сакам некој да ми даде добар туторијал како да дизајнирам „bloger“ од овие www.bloger.hr
Ке ви дадам еден блогер пример како е дизајниран.. и ја сакам така да го ддизајнирам, пробував но не бива.
Ако има некој туторијал да дизајнирам вака дајте ве молам!
Ако ме разбирате што сакам да кажам
еве ви еден пример:
http://www.manchov-king.bloger.hr/oвој, сликата му останува на едно место кога се оди надоле, и од страните сиина. eве, видете и на овој какво е ..
Незнаме дали ме сфакате што сакам да кажам.
Па некој ако има блогер, и му е добар дизајнот ( знае да дизајнире ) нека направи ако сака едно туторијалче..
Ај благодарам однапред, и некој ако знае било што нека пише.
Позз.
Го решив проблемот. Требало само да почекам малку кога го копирав ЕМБЛЕД кодот.Дали знај некој како можам да ставам видео фајл ( на пр од мојот компјутер или јутуб) на мојата веб страна. Веб страната ми е правена во Front page. Таму има опција за да додадам видео фајл, но не ми го дава на страната.![]()
Што конкретно? Пиши приватна порака ако неможеш тука.Кој се рабира од jquery нека каже ми требаат луге!
Повеќе информации?Кој се рабира од jquery нека каже ми требаат луге!
Ме бендисувашто ќе кажете како за прва веб страна
изработена само со текст едитор
webtuts.netai.net
Повеќе информации?
Со JQuery додаток пример $("div").corner("20px");Ме бендисува...само едно прашање: Како ги правиш ќошињата да ти бидат заоблени?
Тешко ли се работи сам ги пишуваш кодовите или дадени ти се па само ти ги додаваш?MICROSOFT VISUAL STUDIO
Убаво ти објаснија дека во ХТМЛ се прави страна што е статична и што нема да имаш потреба да го менуваш тоа секојдневно.Тешко ли се работи сам ги пишуваш кодовите или дадени ти се па само ти ги додаваш?