А и тешко им е на италијанциве да просперираат во Англија.
Италијанци?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А и тешко им е на италијанциве да просперираат во Англија.
Италијанци?!![]()
Па Босанец да не е Освалдо?
т.е добро, во право си до негде, не е класичен италијанец.. Татко му е аргентинец а мајка му италијанка мислам.
Па Босанец да не е Освалдо?
т.е добро, во право си до негде, не е класичен италијанец.. Татко му е аргентинец а мајка му италијанка мислам.
Ако тие пари се искористат за Хернанес и најверојатно Дамбросио ке биде купен како замена за Переира мислам дека овој трансфер период нема да заврши лошо, а на лето да очекуваме вистински засилувања како што и беше најавено и враќање на Интер онаму каде што припаѓа!
На кое ниво паднавме моментално секоја промена би била добра.А како тоа ќе биде добро ако се откажеш од Гуарин и Ранокија а на нивно место ги донесеш Хернанес и Канаваро?![]()
На кое ниво паднавме моментално секоја промена би била добра.
Вучинич и Хернанес траба да донесат многу примени во играта. Играме мизерно еднав 1 гол шанса правиме во 90 минути, ако сотане истиот состав не гледам зошто би тргнало на подобро.
Вучинич според мене е класа шпиц, а Хернанес идеална замена за Гуарин.
Ранокиа е најголем кискер, а сеуште држи каква таква цена, ако не се продаде сега после нема да можеме ни за беспари да го избркаме.
А Канаваро би бил само привремено решение, има 32 години договорот му завршува на лето, се споменува сума околу 2 милиони евра.
Хернанес е боље играч од Гуарин.
Не е Ибрахимович или Суарез но за нашиов напад е и тоа како засилување.Ранокија е Канаваро за Канаваро.
А Вучиниќ и класа шпиц едноставно не идат у иста реченица, просечен шпиц и ништо повеќе.
Освалдо е веќе друга приказна.
А и не знам баш колку Хернанес би бил идеална замена за Гуаро ама ај, ако се шитка Гуарин тогаш или Хернанес или Банега и задоволен сум.
Не е Ибрахимович или Суарез но за нашиов напад е и тоа како засилување.
Освалдо е класа шпиц според тебе?
За ранокиа имав многу добро мислење но успеа да ме денантира повеќе пати во тоа.