Фан Клуб: Интер

23.01tab3.jpg

Занимавајте се пак со Вучинич, Д'Амбросио, Освалдо, Гомис .. итн.

Глеам, Рома се уби од продавање играчи, и купуваат шестокласни фудбалери.

Глеам, Рома се уби од продавање играчи, и купуваат шестокласни фудбалери.

Брат,не ја рамни оваа денешнава Рома и нивната управа со оваа нашава,пошо сме разлика небо-земја.
Тие паметно купуваат и паметно продаваат,им го провалија Маркињос на ПСЖ за доста убава пара.Ние кога ќе напраиме таков убиствен трансфер,да провалиме некој играч на клуб ко ПСЖ,Сити,Реал за ненормални пари,јас гол ќе шетам на Рекорд.

:pos: Трендо

Освалдо ставен на трансфер листа, пред некој ден се степал на тренинг, беше и сусптендиран на 2 недели, за денес да го стават на трансфер листа..

:pos: Трендо

Освалдо ставен на трансфер листа, пред некој ден се степал на тренинг, беше и сусптендиран на 2 недели, за денес да го стават на трансфер листа..

Да бе, се степал на тренинг, го удрил со глава тој колегата и му го расцветал носот.. Казнет е две недели и е ставен на трансфер листа, цената од 15 мил му е намалена на 10..

Сега ако не го земат нашиве (кои се спремни истите тие 10 мил да ги дадат за Вучиниќ) нека идат и нека си ебат матер у сред пичка!

Се појави вчера шпекулација на transfer clockwatch-от на Скај Спортс УК :) сте пројавиле интерес ама можно е и да се извини Деп ама како што стојат работите со оглед на дисциплината која владее таму, се ме влече дека ќе го продадат.

Се појави вчера шпекулација на transfer clockwatch-от на Скај Спортс УК :) сте пројавиле интерес ама можно е и да се извини Деп ама како што стојат работите со оглед на дисциплината која владее таму, се ме влече дека ќе го продадат.

99% си иде, прво тој италијанецот претседател што им е нели си даде оставка, а Освалдо поради него прифатил трансфер во Саутемптон, второ ретко добиваше шанса а и кога играше го ставаше позади Ламберт а понекогаш и на крило, и трето тепачкава.. А и тешко им е на италијанциве да просперираат во Англија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom