Фан Клуб: Интер

Па Босанец да не е Освалдо?

т.е добро, во право си до негде, не е класичен италијанец.. Татко му е аргентинец а мајка му италијанка мислам.

a baba mu i dedo mu se od Brunei...mislam.

Па Босанец да не е Освалдо?

т.е добро, во право си до негде, не е класичен италијанец.. Татко му е аргентинец а мајка му италијанка мислам.

Класичен шпиц е, а не е класичен италијанец. ;)
Убо го кажа ова. :P

Вучинич инсистирал да остане во Италија а тоа во моментов значи само трансфер во Интер.
Најновата понуда на Интер е 2-3 милиони + 7-8 мил на лето.

За Гуарин се очекуваат понуди од неколку англиски екипи и Галатасарај. Играчот не е повикан за натпреварот со Катанија.

Ранокиа е повикан за утре но можен е негов трансфер во Дортмунд, швабите нудат нешто под 10, Интер бара над 10 па мислам дека тука има простор за договор. Замена треба да биде Канаваро.

Ако тие пари се искористат за Хернанес и најверојатно Дамбросио ке биде купен како замена за Переира мислам дека овој трансфер период нема да заврши лошо, а на лето да очекуваме вистински засилувања како што и беше најавено и враќање на Интер онаму каде што припаѓа!

Денес прочитав и уште една смешна шпекулација.. Наполи понудиле 10 м и Бехрами за Гуарин и Нагатомо :)

Ако тие пари се искористат за Хернанес и најверојатно Дамбросио ке биде купен како замена за Переира мислам дека овој трансфер период нема да заврши лошо, а на лето да очекуваме вистински засилувања како што и беше најавено и враќање на Интер онаму каде што припаѓа!

А како тоа ќе биде добро ако се откажеш од Гуарин и Ранокија а на нивно место ги донесеш Хернанес и Канаваро? o_O

Добро оти никој не вели дека добро би било ако Лавеци го облечи нашиот дрес?
Шо се деси со трансферот на Лавеци, само немој некој да речи дека не го даваат, пак му се скапо на гнидиве и затоа ја затворија таа тема. И да бидам задоволен...? НИКОГАШ!

А како тоа ќе биде добро ако се откажеш од Гуарин и Ранокија а на нивно место ги донесеш Хернанес и Канаваро? o_O
На кое ниво паднавме моментално секоја промена би била добра.

Вучинич и Хернанес траба да донесат многу примени во играта. Играме мизерно еднав 1 гол шанса правиме во 90 минути, ако сотане истиот состав не гледам зошто би тргнало на подобро.

Вучинич според мене е класа шпиц, а Хернанес идеална замена за Гуарин.

Ранокиа е најголем кискер, а сеуште држи каква таква цена, ако не се продаде сега после нема да можеме ни за беспари да го избркаме.

А Канаваро би бил само привремено решение, има 32 години договорот му завршува на лето, се споменува сума околу 2 милиони евра.

На кое ниво паднавме моментално секоја промена би била добра.

Вучинич и Хернанес траба да донесат многу примени во играта. Играме мизерно еднав 1 гол шанса правиме во 90 минути, ако сотане истиот состав не гледам зошто би тргнало на подобро.

Вучинич според мене е класа шпиц, а Хернанес идеална замена за Гуарин.

Ранокиа е најголем кискер, а сеуште држи каква таква цена, ако не се продаде сега после нема да можеме ни за беспари да го избркаме.

А Канаваро би бил само привремено решение, има 32 години договорот му завршува на лето, се споменува сума околу 2 милиони евра.

Ранокија е Канаваро за Канаваро.
А Вучиниќ и класа шпиц едноставно не идат у иста реченица, просечен шпиц и ништо повеќе.
Освалдо е веќе друга приказна.

А и не знам баш колку Хернанес би бил идеална замена за Гуаро ама ај, ако се шитка Гуарин тогаш или Хернанес или Банега и задоволен сум.

Хернанес е боље играч од Гуарин.

Проблемот кај Хернанес е што е многу не константен, ќе изигра една уау утакмица и после 3 го нема.
А и не се баш за директна споредба со Гуарин, не се ист тип на играчи, овој е плеј а Гуаро б2б, сеа што игра шпиц не е он крив.

Ранокија е Канаваро за Канаваро.
А Вучиниќ и класа шпиц едноставно не идат у иста реченица, просечен шпиц и ништо повеќе.
Освалдо е веќе друга приказна.

А и не знам баш колку Хернанес би бил идеална замена за Гуаро ама ај, ако се шитка Гуарин тогаш или Хернанес или Банега и задоволен сум.
Не е Ибрахимович или Суарез но за нашиов напад е и тоа како засилување.
Освалдо е класа шпиц според тебе? :)

За ранокиа имав многу добро мислење но успеа да ме денантира повеќе пати во тоа.

Не е Ибрахимович или Суарез но за нашиов напад е и тоа како засилување.
Освалдо е класа шпиц според тебе? :)

За ранокиа имав многу добро мислење но успеа да ме денантира повеќе пати во тоа.

Oсвалдо е Паласио за Вучиниќ. :):)

Освалдо ќе иде изгледа кај јубенташите,а нас ќе ни го провалат 31-годишниот Вучиниќ ;)

Шта речи,коју поруку послати...за греота сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom