Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
1525451_10152282414248949_1920292718_n.jpg

од сминањето на новиот Dumb & Dumber

Jaс колку што разбирам, зборуваат за некаква систематизација и спефицирање (и побарување) на минимум квалитет на услугите што ги нудат... Теоретски гледано се убаво, но тогаш практично гледано од старт треба да ги санкционираат Толификација и БЕГ за кршење на законот.

Jaс колку што разбирам, зборуваат за некаква систематизација и спефицирање (и побарување) на минимум квалитет на услугите што ги нудат... Теоретски гледано се убаво, но тогаш практично гледано од старт треба да ги санкционираат Толификација и БЕГ за кршење на законот.

Законот за општа управна постапка почнува со следниов став:
(1) Според овој закон должни се да постапуваат министерствата, другите органи на државната управа....
http://www.maticanaiselenici.com/doc/zakoni/opsta_upravna_postapka.pdf
Знаеш ли што е Министеров по занимање?

Кој ги знае како им се измешани ингеренциите... тоа за да можат да си играат со топката, на-ти-ја-дај-ми-ја као „за овој проблем е надлежно, друго министерство„ и слични правдања зошто не можат да ги решаваат проблемите.

Кој ги знае како им се измешани ингеренциите... тоа за да можат да си играат со топката, на-ти-ја-дај-ми-ја као „за овој проблем е надлежно, друго министерство„ и слични правдања зошто не можат да ги решаваат проблемите.

Најдов за Министерот - тој нема познавања од Правната наука - но можел да се консултира со некој правник за да не се мајтапат со него
тој е Во 2001 година дипломирал во областа на информатички науки и компјутерско инженерство на Државниот Универзитет Охајо, во градот Колумбус, Охајо (САД). Своето образование го продолжил на Франклин Универзитетот, каде во 2003 година се здобил со магистерска диплома во областа на компјутерските науки.
http://vlada.mk/clenovi/ivo-ivanovski

Aбе им рекле на дечките на каса дека е најмалата, не купував ја карти, мада импулсивно беше, среќа и таму имаше место. :D
Дома си е дома. Ко ќе му седнам утре на Хангр Гејмс, мх мх мх мх. :D That reminds me да си оставам сок, оти најверојатно ќе ме мрзи раното..

Normalno li e koga kje se zgree sobata perkata na invertorot da se podigne na sredina i da prestane da duva, zboruvam za gree hansol. Dali poradi toploto vreme nadvor pa ne se ladat sobite brgu, koga bese poladno ne pravese taka. Posle toa koga kje se oladat sobite pak si pocnuva da duva, nemie jasno neli invertorot duva celo vreme.

gree change go pravi istoto, znaci go isklucuva i kompresorot, taka da ne gledam problem. toa obicno se slucuva ako setiram nekoji poniski temperaturi kako na pr. 18-20 a na 23 ne go pravi toa. kaj tebe ne mora da vazat mojte stepeni bidejci stanot ti e sigurno potopol od mojot ducan

Io da ne bese dezerter kako ke te iskarase za Back to the Future..
Ja ke se pridruzev za Toy Story.
Dzimay ke dodadese nesto za Lethal Weapon.
A dragonsky za Hellraiser, kolku da e u tek so moda. :D
Ama ete lesno ke mines.....

By the way, Filth dosta potceneto filmce, sve sto kaza grandejuve, so pogolem akcent na James.. Rasturanje! (y)

A za fullscreenot, anon sredil, ali obicno web dl (hd 1080) snimkite se takvi.

За момент помислив дека ќе ги хејта а тоа сасвим спротивно било. Ми олесна :ROFLMAO:

Ja не разбирам како може вакво нешто да незнаеш, се понашаш као да си член од, незнам, 2010та. :D
Затоа да ти кажам, аs an ex to a next, do your homework пред да постираш вакви ствари, оти познавајќи го момакот дискутиран, youre in the..

https://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E

Kampanjata za vrsenje inception vrz Plax da gleda Archer prekinuva tuka.

Eve citnete kvalitetna recenzija za Filth.

За соба од 15 квадрати освен дрва друго најдобро средство за загревање? (клима,пелети..)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom