H
HoT IcE
Гостин
Керестин ако бараш респект за Мата, свиткај си опашот и правац фан клуб Јунајтед. Таму има на тон. Овде Мата си загуби секаков кредибилитет, респект и статус, со самато негово барање да си оди. Толку од мене.
Што онда ти го ставаш Мурињо пред Челзи а?Лелеее ама сте ја ставиле во 5та брзина и дим да ве њама . 50 страници во секунда напишавте за Мата не семинарска , дипломска , дипломивравте што не направивте . Незнам што се карате само абе ич не му ја мислите . Ако го ставаш играчот пред клубот и го пцуеш Мурињо што го баравме , исто како да го просевме , ебати фанот веќе не си фан на Челзи , не пластичен книжен си тогаш за ништо колку само реклама еј јас сум за Челзи знаете вие тепа натпревари изатоа сум . Колку јак играч Мата е во Челзи сега прошло је , абе да ти е мерак да го гледаш , што да ти кажам.Ко да нема други играчи во Челзи ко само тој да е , леле кого го продадовме.Фановите на Барселона нема да реагираат вака ако го продадат Меси случајно ако се случи .На сите не воодушеви не велам не , ама да ставам играч пред клубот и пред менаџерот кој не води кон победи не бре ама ич не го еб*м 2% . А и онака си го кажа тој своето среќен бил што си оди и тоа во Ман Утд ејј . Да го каже тоа и да се отруе што вели , да се сети кај играл претходно и што се направиле фановите за него и колку го сакаа , а тој без никаков срам среќен сум , потаму фати не можиш . Абе ич да не ви чуе . Кога немаше тој никаков респект немаме и ние и заврши таа тема. А овој па kerestin се фатил за Мата ко слеп за стап . Да не сте у некоја љубовна врска вие . Кажавме претходно каква легенда е тој , има вистинска има и фалс , тој е фалс . Затоа ич да не ви чуе да не му се замарате многу . Оти овие фановиве од Ман Утд кога ве читаат се газат од смеа сеир си гледаат . Тури му пепел и Мата и се кај сака нека оде негово право . А ако навивате т.е ако овој kerestin навиват за ФК Фудбалер Јуан Тата нека сменува тимови на просек од 2 год , а ако навива за ФК Челзи нека навива и нека биде вистински фан ама се гледа колку е
А ако ви пречи реалниот бизнис во фудбалот и ако не го подржувате клубот , земајте ФИФА или ПЕС што и да е мавнете со Челзи лигата прајте трансвери како ви одговара чувајте ги играчите до крај ама сите до крај до пензија и бидете среќни и задоволни
Мата коа ќе биде на ниво на Дрогба да ми титнеш ти мене добро?Не споредувај наша легенда со човек што има 15 гола сефкупно во Челзи.Може Дрогба има 35 али игра моментално подобро од Мата,не за џабе грееше клупа нашиот ѓавол.
Хазард нема зошто да се продаде не грее клупа,си игра човекот и зима добра плата.Иначе ако сака он да си иде фала богу дека и за 60 мил нека си иде.Никој не е присилен да седи во Челзи ако не му се седи,не е ова Боаш или Анчелоти и да не си во форма прв состав загарантирано ти е.
Извини вака што ти се умешувам ама и навивачите од Арсенал истото му го посакуваа на Перси и ваљда се сеќаваш ланска година што се деси, посебно на меѓусебните утакмици.Од Торес судбината да го снајде, предмет на тролање да биде...