Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Абе каков Руни, некако се предомислив за негов трансфер, се помалку игра шпиц во Јунајтед, а во Челзи не ни го треба како 10ка. Кој го еба Руни.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Прво, лани Оскар беше прва сезона во клубот, Мата втора. Сега со нов менаџер, Оскар се снајде подобро, подобро одговараше на задачите од тренерот. Иначе имаше пред некое време ставено некој статистика меѓу двајцата играчи, не беше голема разликата во минути играње. Доколку навистина Мата е класи подобар од Оскар, зошто не остана во клубот и да се бори да му го докаже тоа на Мурињо? Или на лепе очи, без разлика од формата, ај ќе го ставам секад први 11, па нека патат резултатите.
А заборави што направи првата сезона Мата?Мата немаше место кај Мур затоа што е слаб во дефанзива.Што направи Оскар во натпреварите од топ 7 сезонава?Скоро сите ги изигра до последна минута,и само една асистенција?Мата минатата полусезона имаше 5 гола и 2 асистенции со истиве.Ќе видам што ке правиме кога ќе падне Оскар од форма,тогаш ќе се потпреме на Салах :facepalm:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.975
Поени од реакции
11.616
А заборави што направи првата сезона Мата?Мата немаше место кај Мур затоа што е слаб во дефанзива.Што направи Оскар во натпреварите од топ 7 сезонава?Скоро сите ги изигра до последна минута,и само една асистенција?Мата минатата полусезона имаше 5 гола и 2 асистенции со истиве.Ќе видам што ке правиме кога ќе падне Оскар од форма,тогаш ќе се потпреме на Салах :facepalm:
Забораваш дека и Вилијан и Азар може да играат 10ка, Шурле ќе се убаци ко крило. А мене искрено, побитно ми е да се освојуваат бодови, со тоа и титула, па ако сака и Пауло Фереира нека игра 10ка.

Иначе, ти го кажа клучот. Оскар беше подобар во дефанзива и повеќе трчаше, а знаеме дека Мурињо преферира такви играчи пошто таква му е играта.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Секој си има различни мислења,за мене Мата е легенда,без разлика колку сезони играл.Имајте убава ноќ.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Факти:

Да не беше трансферот на Мата, немаше да го наполниме толку фан клубот со мислења.
Да не беше трансферот на Мата, немаше да бидам свесен колку многу не има во фан клубот.
Да не беше трансферот на Мата, немаше да дојде Салах. :D
Да не беше трансферот на Мата, немаше да го спомнеме fantomX.
Да не беше трансферот на Мата, немаше да има толку препукувања помеѓу нас.
(досадно ми е, без замерки) :ROFLMAO:

И дај оладете еб**о, нај криво ми е кога меѓу себе се препукувате, па и навредувате, и тоа ради различни мислења и ставови.
Мене лично ептен ме погоди трансферот, се изјаснив тука, но тоа е. Мора да се помириме и завршено. Можеше да биде запаметен како една од најголемите легенди на клубот, но првата шанса што му се пружи, ја зграпчи и избега. Па дури во Јунајтед. Тоа е...

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.975
Поени од реакции
11.616
И порано имало препукувања во фан клубов. Иначе кој го спомнал фантом икс и во каква конотација? :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Многу брзо заборавате што направи Мата изминатите 2 сезони за Челзи,и го ставате Оскар пред него.
Class>Form.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.975
Поени од реакции
11.616
Читаш што пишуваме или за џабе пишуваме? Секој го цени тоа што го направи Мата во претходните две сезони. Дали врз тој основ треба Мата да игра во први 11, дури и кога не е во форма, а во многу подобра форма е Оскар? Што ти кажува логиката? Да е Мата тој кој не сакал да иде, а Мурињо да сакал да се ослободи од него, тогаш работите ќе беа многу поинакви. Мурињо сигурно немаше да го продава Мата доколку овој кажел: „Не, сакам да останам и да се борам за место во први 11“!

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
И порано имало препукувања во фан клубов. Иначе кој го спомнал фантом икс и во каква конотација? :D

Донев ако не се лажам, но позитивен беше коментарот. :)
едит: Исто и за претпоставката на фантомот, дека Мата за неколку години ќе бега од Челзи.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Mata went to Man utd?
-It doesn't Mata.
Прекинете ајде со Мата, се едно исто се повторува. Челзи>играчите.
Ај да се потрудам да сменам темата малце, курот ми отече од Мата.

Во недела играме на мостот против Стоук во рамките на 4-тата рунда од ФА купот. Ајде да видам кој заслужува да игра на оваа утакмица, дајте 1 состав, критики кон некој играч зошто не е прв состав, што треба да се подобри, предвидување за резултатот... Аман веќе од Мата....

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.975
Поени од реакции
11.616
Ау да бе, утакмица играме у недела. :P

Иначе, фантом икс беше тој од Прилеп така? Да не се збунам случајно. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom