F
Fl. Perez
Гостин
Уште еден класичен "фан"
Не 10, 100 страни ќе има во иднина.
Да се појавеше Рафа порано ова што е сега Федерер немаше ни пола од тоа да биде...ама јбг главни конкуренти ботови Родик и Хјуит

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште еден класичен "фан"
Не 10, 100 страни ќе има во иднина.
Да се појавеше Рафа порано ова што е сега Федерер немаше ни пола од тоа да биде...ама јбг главни конкуренти ботови Родик и Хјуит![]()
Кај се сеа овие што ми викаа дека Фед бил фаворит?![]()
Штета за Федерер што е многу тврдоглав и што никогаш ништо не промени кога се во прашање дуелите со Надал. Веќе ми станува досадно да гледам нивни мечеви, шаблонот е тој, лупај по бекендот на Роле, а овој сам ќе го направи своето. Башка што има ментална блокада, па и некои лесни форхенди ги лупа во мрежа...
Факт е дека е еден од најголемите шампиони кои некогаш заиграле тенис, ама и еден од најтврдоглавите.
Да се појавеше Рафа порано,Рафа сеа ќе имаше 5-7 слема.Сеа најде пуфки да продаваш кога има 33 години а кога се појави рафа имаше 26(одприлика).
Сеа кој се конкуренти на Рафа? Новак? др?
Затоа не се прави ни ти експерт и полека со 14та титула. Како викаат: Првен скокни па кажи оп. Не е Вавринка за потценување.Поздрав експерти, голем поздрав од големиот шампион. Предвидувањата бедни за повреда, дека многу се потел неможел да игра, ги видовме. Се потеше, Федерер сет не осови, ќе се поти и против Вавринка, а и на Вавринка исто му се пишува или 3-0, или не дај Боже 3-1.
Поздрав од шампионот, 14та ГРЕНД СЛЕМ ТИТУЛА. А вие продлжете сега со муабетиве, кога се појавил, ако се појавил порано ќе имал 7. За убаво нека ви е.![]()
Затоа не се прави ни ти експерт и полека со 14та титула. Како викаат: Првен скокни па кажи оп. Не е Вавринка за потценување.
Ако Рафа изгуби Гренд Слем финале од Вавринка, еве јас ти ветувам ќе го избришам профилот со 10 000 мислења, ти што ќе направиш?
Некако тоа шамарање слабо иде последниве две години, пред и после секој Грен Слем е истата прича. Шамари, дрн дрн јариња, караванот си врви, Новаче остана на 6 Грен Слема, овој 14 ќе собере задутре. Килер инстиктот, тоа е она што го краси Рафа, а што го нема Новак. Да го имаше ова гарант ќе имаше 3-4 слема плус, ако не и повеќе.