Whey Gold standard![]()
Од Италија ќе порачувам, ваљда од таму подобар квалитет се.
Whey Gold standard![]()
Квалитетот на ON Whey Gold Standard е ист и тука и во Италија само што кај нас е многу поскап.Од Италија ќе порачувам, ваљда од таму подобар квалитет се.
Калциумот ја блокира апсорбцијата на цинк. Не
Калциумот ја блокира апсорбцијата на цинк. Не
Почнувам да вежбам после подолго време, незнам дали да земам гејнер или протеин, се мислев на протеин ама понудава од кај Бобан не ми делува лошо, ај зирнете го гејнеров.
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=84:-26&catid=36:2010-06-02-17-22-41&Itemid=60
Квалитетот на ON Whey Gold Standard е ист и тука и во Италија само што кај нас е многу поскап.
Членот погоре ти збори за овој протеин http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
Некои викаат дека подобар квалитет има во земјиве што се во ЕУ. Кој друг би го земал од Италија? Препорачај ми некој протеин и глутамин...
Овој е бест бај секаде и најфален е во сите , до сега не сум го користел поради премногу високата цена. Али ако би бирал би го избрал него.
Колку пари е тој?
Не е можно да има разлика во квалитетот низ различни земји во Европа кога сите производи на една одредена фирма се произведуваат во исти објекти и потоа се дистрибуирани низ земјите.Некои викаат дека подобар квалитет има во земјиве што се во ЕУ. Кој друг би го земал од Италија? Препорачај ми некој протеин и глутамин...
Не е можно да има разлика во квалитетот низ различни земји во Европа кога сите производи на една одредена фирма се произведуваат во исти објекти и потоа се дистрибуирани низ земјите.
Порано се увезуваа директно од САД. Барем во продавниците кои јас ги знам беше така.Кај нас на Балканот не ли идат суплементите од Унгарија? Јас така имам разбрано. А и од други што работат во продавници за суплементи истото го слушнав, дека квалитетот е подобар во Европа. (се мисли на државите во ЕУ)
Со 4700 денари за 2.2кг нема шанси да е бест бајОвој е бест бај секаде и најфален е во сите , до сега не сум го користел поради премногу високата цена. Али ако би бирал би го избрал него.