Бодибилдинг суплементи

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
S

Stef Bachatero

Гостин
Освен ако имаш дефицит од тие минерали не би се одлучил да купувам витамини или минерали.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Калциумот ја блокира апсорбцијата на цинк. Не

Ај те молам нешто подетално околу ова , некоја статија , линкче ..

Почнувам да вежбам после подолго време, незнам дали да земам гејнер или протеин, се мислев на протеин ама понудава од кај Бобан не ми делува лошо, ај зирнете го гејнеров.
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=84:-26&catid=36:2010-06-02-17-22-41&Itemid=60

Гејнер земи само доколку на некој начин си спречен да јадеш во спортивно зашто гејнер од толку многу храна :)

Математиката вика дека во ова паковање има 52 дозерки , бидејќи 6800/130г = 52 дозерки .
За тие пари се зима протеин со околу 10 дозерки плус . Јас би идел на протеин .

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Квалитетот на ON Whey Gold Standard е ист и тука и во Италија само што кај нас е многу поскап.

Членот погоре ти збори за овој протеин http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Некои викаат дека подобар квалитет има во земјиве што се во ЕУ. Кој друг би го земал од Италија? Препорачај ми некој протеин и глутамин...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Некои викаат дека подобар квалитет има во земјиве што се во ЕУ. Кој друг би го земал од Италија? Препорачај ми некој протеин и глутамин...

Овој е бест бај секаде и најфален е во сите , до сега не сум го користел поради премногу високата цена. Али ако би бирал би го избрал него.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Не е можно да има разлика во квалитетот низ различни земји во Европа кога сите производи на една одредена фирма се произведуваат во исти објекти и потоа се дистрибуирани низ земјите.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Не е можно да има разлика во квалитетот низ различни земји во Европа кога сите производи на една одредена фирма се произведуваат во исти објекти и потоа се дистрибуирани низ земјите.

Кај нас на Балканот не ли идат суплементите од Унгарија? Јас така имам разбрано. А и од други што работат во продавници за суплементи истото го слушнав, дека квалитетот е подобар во Европа. (се мисли на државите во ЕУ)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Кај нас на Балканот не ли идат суплементите од Унгарија? Јас така имам разбрано. А и од други што работат во продавници за суплементи истото го слушнав, дека квалитетот е подобар во Европа. (се мисли на државите во ЕУ)
Порано се увезуваа директно од САД. Барем во продавниците кои јас ги знам беше така.

Сега од кога постои нова регулатива за увоз на додатоци во исхрана не верувам дека нешто е сменето бидејќи постои строга контрола на царините за производите кои влегуваат во земјава.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Овој е бест бај секаде и најфален е во сите , до сега не сум го користел поради премногу високата цена. Али ако би бирал би го избрал него.
Со 4700 денари за 2.2кг нема шанси да е бест бај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom