Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку постот за децата беше наменет за Semper Fi пошо тој со негови 17-18 години се знае и никој и ништо не слуша! Инает поголем од паметот и годините кој ги има.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:39 ---
Инаку постот за децата беше наменет за Semper Fi пошо тој со негови 17-18 години се знае и никој и ништо не слуша! Инает поголем од паметот и годините кој ги има.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:40 ---
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:41 ---
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:42 ---

--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:39 ---
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:40 ---
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:41 ---
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 15:42 ---
Сезнајко ти на твоја страна јас на моја (y)

друже пиво частам за ваква слика од кај ја ископа жити се

Ја имаше поставено на ФБ страната Специјална едниница Волци,стварно мн. добра,само ме интересира год. и локација разбери ако можеш.

Друже не викам јас дека не требаат врски секако дека требаат,но барем во арм да се вработиш како пфв имаш шанси да влезеш и без врски.Има згибови во псо,и на селективен и на дневните вежби секаде кај псо ги има згибовите.Освен трчањето,стоамчните и склековите постои и пливањето на 50 метри без него ништо не правиш.
1. кога некој ќе добие државна работа во нашава земја без да фаќа врски да ми се јави
2. кога пфв се пријавува за псо први проверки му се трчање, склекови и стомачни. точка. Пливање е само проверка дали знаат оти се преминува вардар на селекцијата, а згибови има на селекција, пред селекција згиб нема

1. кога некој ќе добие државна работа во нашава земја без да фаќа врски да ми се јави
2. кога пфв се пријавува за псо први проверки му се трчање, склекови и стомачни. точка. Пливање е само проверка дали знаат оти се преминува вардар на селекцијата, а згибови има на селекција, пред селекција згиб нема
1.Мојот комшија доби работа у пфв без врски.
2.Сеа ти ќе ми кажеш нема, има згибови бре момак имам информација од прва рака сеа ти шо сакаш прави инаети се.

1.Мојот комшија доби работа у пфв без врски.
2.Сеа ти ќе ми кажеш нема, има згибови бре момак имам информација од прва рака сеа ти шо сакаш прави инаети се.
1. можно е ако било 2001 г, сега е друго време, или па можно е да нејќе да му признае на дете ко тебе, зошто е очигледно дека на крај не се испаѓа
2. Сеа јас ќе ти кажам нема, бев видов
3. те молам кога ќе наполниш 18 оди во војска да оладиш малку, да осетиш туш поладен

1. можно е ако било 2001 г, сега е друго време, или па можно е да нејќе да му признае на дете ко тебе, зошто е очигледно дека на крај не се испаѓа
2. Сеа јас ќе ти кажам нема, бев видов
3. те молам кога ќе наполниш 18 оди во војска да оладиш малку, да осетиш туш поладен
Не 2001 туку 2010 влезе како пфв.А јас ќе ти кажам дека има припадник шо ми е роднина работи во волците веќе 12 години тој се ми кажува.Наполнив 18 така да шо сакам ќе си правам
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 15:27 ---
Која твоја, имаш ли ти страна? Ти прво заврши средна школа наполни 18 год па ке збориме
Имам страна наполнив 18 ама уште сум на школа така да никој неможе сезнјако да ми забрани јас да коментирам.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 15:30 ---
Лично мое
Photo-0116.jpg
Photo-0117.jpg
Фотографиј-1032.jpg
090413-1433(001).jpg
090413-1436.jpg
090413-1437.jpg
Гиго

Не 2001 туку 2010 влезе како пфв.А јас ќе ти кажам дека има припадник шо ми е роднина работи во волците веќе 12 години тој се ми кажува.Наполнив 18 така да шо сакам ќе си правам
1болд: лаже ако вели дека немал никакви врски
2болд: многу работи се од тогаш изменети за селективен, тој ги гледа кандидатите само на селективен откога поминале сите проверки
3болд честитки, дај посакај да се опаметиш малце

1болд: лаже ако вели дека немал никакви врски
2болд: многу работи се од тогаш изменети за селективен, тој ги гледа кандидатите само на селективен откога поминале сите проверки
3болд честитки, дај посакај да се опаметиш малце
1.Сеа ти ќе кажеш лаже да дојде пред твои очи да ти каже сакаш
2.Не ги гледа само на селективен пошо тој е еден од типците кои се целото време со кандидатите на селекцијата,плус припадник е на првата чета така да ептен убаво знае се.
3.Доволно сум си јас паметен

1.Сеа ти ќе кажеш лаже да дојде пред твои очи да ти каже сакаш
2.Не ги гледа само на селективен пошо тој е еден од типците кои се целото време со кандидатите на селекцијата,плус припадник е на првата чета така да ептен убаво знае се.
3.Доволно сум си јас паметен

Брат све убаво што знаеш,и што имаш 2 маици и 2 капи,али смири се малце,незнам што ти е,дојден си тука да се расправаш со членовиве,изиграваш Џанго Сапун на форумов,не си го фатил Господ за муда ако чичко ти и кој ти таму е у волци,тигри и незнам што...не се врти светот околу 2 маици и 2 капи,и еден волк.Па ниту околу единицата.И ако си толку паметен,ќе знаеш дека никој не би ти кажал дека е со врски влезен,која будала би го кажала тоа ? како можеш да веруваш слепо,и да се расправаш тука за некој си ?Немам лоша намера,само олади малку...
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:22 ---
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1474428_643598065690624_18055519_n.jpg која е разликата од овој калаш,до ovoj http://www.gunsandammo.com/files/2011/12/300px-Rifle_AK-47.jpg ? и зошто немам видено наш припадник,дали на армија или полиција да носи од вториов ? и кои единици ги имаат M-4 ките,освен БСН ? и колку добри се Таворот на ЕБР и дали само они ги имаат ? мене ми изгледа на мноооогу ружна пушка,но ако се добри тогаш не е битно тоа :D

--- надополнето: 23 јануари 2014 во 15:27 ---

Имам страна наполнив 18 ама уште сум на школа така да никој неможе сезнјако да ми забрани јас да коментирам.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 15:30 ---
Лично мое
Прегледај го приврзокот 82911
Прегледај го приврзокот 82912
Прегледај го приврзокот 82913
Прегледај го приврзокот 82914
Прегледај го приврзокот 82915
Прегледај го приврзокот 82916
Гиго

Добар дукс !!! :)

Брат све убаво што знаеш,и што имаш 2 маици и 2 капи,али смири се малце,незнам што ти е,дојден си тука да се расправаш со членовиве,изиграваш Џанго Сапун на форумов,не си го фатил Господ за муда ако чичко ти и кој ти таму е у волци,тигри и незнам што...не се врти светот околу 2 маици и 2 капи,и еден волк.Па ниту околу единицата.И ако си толку паметен,ќе знаеш дека никој не би ти кажал дека е со врски влезен,која будала би го кажала тоа ? како можеш да веруваш слепо,и да се расправаш тука за некој си ?Немам лоша намера,само олади малку...
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:22 ---
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1474428_643598065690624_18055519_n.jpg која е разликата од овој калаш,до ovoj http://www.gunsandammo.com/files/2011/12/300px-Rifle_AK-47.jpg ? и зошто немам видено наш припадник,дали на армија или полиција да носи од вториов ? и кои единици ги имаат M-4 ките,освен БСН ? и колку добри се Таворот на ЕБР и дали само они ги имаат ? мене ми изгледа на мноооогу ружна пушка,но ако се добри тогаш не е битно тоа :D
Нема да се смирам таков сум и таков ќе си останам не дозволувам некој да ме потценува.Јас сум дојден на оваа тема уште пред 4 години така да јас сум еден од почетниците на темата така да другите се доселеници и сезнајковци на темата.Нема оладување
2.Разликата е тоа шо првиот е југословенскиот м70аб2 а другиот е рускиот ак 47 а ми личи малце и на украинскиот калаш можда грешам.Нема многу голема разлика по ист принцип е правен м70 аб2 има малку разлика во цефката кај предниот дел,држачот за вадење на дрвцето одозгора друго ништо.Ги има и у мк руските калаши има повеќе слики имаше една слика скоро време беше ставена на оваа тема тука припадник на волците со руски калаш,исто така на тт излагање на оружјето на леопардите имаше руски калаши.М4 у мк ги имаа бсн,рб,и есз.Информација за таворот јас имам.ЕБР се фалат многу за неа не заглавува,прецизна е и нема многу механички дефекти.Освен ебр тар 21 ја имаат и алфите и есз

Semper Fi уште си мало дете, немаш ништо искусено од животот и ради тебе многу членови кои стварно говореа паметни работи повеќе не пишуваат, за доброто на темата и форумот те советувам да се смирш малку и да не скокаш во секој дупка.позз до тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom