НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека кажаа дека не се работи за посериозни повреди ниту за Cousins ниту за Gay.

Да? Официјално е или претпоставка? Јас сабајле прочитав дека изгледа е истата повреда ко на Коби па затоа постирав така. Дај Боже да не е сериозно.

airbargs.gif

Да? Официјално е или претпоставка? Јас сабајле прочитав дека изгледа е истата повреда ко на Коби па затоа постирав така. Дај Боже да не е сериозно.

Е повреда на Ахиловата тетива, ама не кажаа дека е скината. Можно е да е само истегнување. Официјално немаат ништо потврдено, ама имаше некои "шушкања" дека на ренген се било чисто и дека и за двајцата не се работело за потешки повреди. Да се надеваме дека е така, стварно жално би било за Сакраменто таков удар сега да доживеат.

За Казнс ми се чини дека го ословија како moderate sprain, и дека ке биде day-to-day, така да не е ништо сериозно.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 12:00 ---

The moment you realize you're not Blake Griffin. :icon_lol:

Барњани е најглупиот прв пик што некогаш заиграл во НБА. Значи постоеле доста утки кога се во прашање првите пикови, али Барњани е врвот, овакво нешто еднаш у 100 години се раѓа.

Чекај тој рано е за него. Сеа за сеа Барњани е без конкуренција во моронизмот. Трапаво, џгуљаво човече :D

За Казнс ми се чини дека го ословија како moderate sprain, и дека ке биде day-to-day, така да не е ништо сериозно.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 12:00 ---

Kај се сеа тие што збореа дека само висина ти треба да закуцаш вака?

не бе шо збораш, лесно е да куцаш како блејк преку луѓе.. дури и на форумот имаше еден шо рече без проблем на 190цм куцал со цела рака над обрач ала винс картер 2000 слем данк

не бе шо збораш, лесно е да куцаш како блејк преку луѓе.. дури и на форумот имаше еден шо рече без проблем на 190цм куцал со цела рака над обрач ала винс картер 2000 слем данк

Јас имам куцнато со 193
ама со одбојкарска топка
:icon_lol:
П.С. Перица со првиот цепелин.

Чекај тој рано е за него. Сеа за сеа Барњани е без конкуренција во моронизмот. Трапаво, џгуљаво човече :D

Јас сепак мислам дека Kwame Brown е ненадминлив меѓу првите пикови :)

Јас сепак мислам дека Kwame Brown е ненадминлив меѓу првите пикови :)

Ете видиш него го заборавив... А знам мислев на некој коа пишував за Барњани ама не ми текнуваше на кој мислев. И он е едно од најголемите тенџериња што некогаш биле први пикови. Коса ми белееше од него :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom